KGKK 5. KM 20. oktober

Korsør Karting Bane

Lørdag den 20. oktober 2012.

Der var lovet varme og helt op til 20 graders varme og INGEN regn. Det var noget af en ændring fra de sidste to klubløb, som har været kørt mest i regn. Den sidste finale var dog på slicks. Men her på Korsørs bane var regndækkene ikke fremme på noget tidspunkt. Det var også - vistnok - tæt på de 20 grader. Men på et tidspunkt, hvor solen lige var væk kom vinden ude fra Storebælt, og den var noget kold. Så det var bare på med overtøjet, som vi atter kunne smide i løbet af 1-2 timer. Skønt vejr - det hedder på dansk "Indian Summer".

Oplevelse i KGKK's rigtig gode café med den flinke betjening:
Et par unge mennesker... børn, havde et megaskænderi over kørsel på banen. De især den ene var så uforskammet så man tror at det var løgn. Den ene havde en oplevelse og den anden havde den modsatte oplevelse. Det er jo meget normalt. U-heldigvis var der ingen fædre til stede. Men de havde det måske på samme måde. Jeg er godt klar over, at efter et race kører adrenalinen rundt i kroppen, det skal den, men den skal kontrolleres. Grimme ord til en kombattant er ikke acceptabelt. Der var ingen officials fra klubben til stede, så jeg prøvede at stoppe gemytterne - men det var nytteløst. Heldigvis kom det ikke til håndgemæng, men det var tæt på. Hvad sker der? Jeg håbede at "mig først"-generationen kunne styres på motorbanerne. Det er OK, så længe det foregår regelret på "det sorte", men i en café!!!
Kære forældre/mekanikere lær jeres børn/kørere, at der er noget der hedder at opføre sig sportsligt også udenfor banen!

DD2-klassen havde atter en rigtig god deltagelse - især hvis man sammenligner med de andre klasser, som dog ved sammenlægning af klasser fik rimelige felter. Der var tilmeldt i alt 17 DD2'ere. De blev så suppleret med "sølle" 3 KZ2'ere - men de er da velkomne :-)
I klubløbene denne weekend var der jf. Mylaps.com VEST for Storebælt 8 DD2'ere på den ene bane, 1 på den anden bane og 0 (nul) på den tredje bane .... 17 ved KM her ... det er bare helt suverænt.


DD2/KZ2: Johnny 111 fik bedste tid, efter KZ2'erne, som jo starter stående EFTER DD2 er kørt rullende. Det var ikke noget problem. Men der skal virkeligt arbejdes med en KZ'er på denne lille bane. Der er ikke så langt mellem hjørnerne, men alligevel skal der skiftes gear hele tiden. De nåede da op, eller rettere sagt Nicolaj P. 126 nåede op i feltet. I et af heatene manglede han dog en ½ langside for at hente Johnny - ha, ha :-)

Johnny 111, Stefan 42 og Keld D. 29 havde nogle spændende dyster. De to indledende heats tog Johnny førstepladsen foran Keld. I finalen - og dermed øverst på skamlen - kom Keld allerførst, efter en drabelig dyst med Johnny. Det gav i hvert fald noget sved på panden. Stefan kørte en stabil 3. plads hjem i alle heats. Han udgik ikke, eller havde ikke nogen uheld ved dette løb - godt kørt Stefan.

I de andre klasser var der også spændende race. Desværre var det nødvendigt at give nogle enkelte straffe, men alt i alt blev der kørt rimeligt pænt. Der er jo desværre altid nogen, der ikke kan huske de enkle regler for sportslig kørsel både på banen og andre steder. Måske skulle man også beholde hjelmen på, også når man er hidsig. De fleste har jo lært at beholde den på, når man har behov for at tude.

Åh, ja.... Steffen 119 DD2 havde lige en god idé, som blev bragt til udførelse. Han havde opsnappet at Peter Dyhr havde fødselsdag, vi burde egentlig synge en fødselsdagssang. Som sagt som gjort. Jeg fik caféen til at være kreative og lave en fødselsdagskage med levende lys. Aftalte med kørerne/mekanikere, udkørslen og løbsledelsen at vi gerne ville overrække en fødselsdagskage og synge fødselsdagssang for Peter Dyhr INDEN tidtagningen. Det lykkedes - både kage og sang. Og jeg fik endda mulighed for at tage billeder til Hall Of Fame INDEN tidtagningen... Tak til alle involverede.

Kartklubben kan godt være tilfreds med arrangementet, det er vi kørere og supportere i hvert tilfælde.

FOTOSTATUS: 731 minus fejlskud (uskarp/motor) 157 det gir' 574 gode billeder, udvælger 149 billeder - håber du er med :-))

ds

DD2 ØST Rules

Dette galleri kalder jeg OMKRING.
Jeg har sakset navnet fra Jan Saltoft.
Omkring er alle andre billeder der ikke foregår på banen eller på podiet, men i ryttergården og andre steder.
 
 
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com