RR 60 års + Åben træning og MINI-løb på RRC

 
Roskilde Ring kunne have eksisteret i 60 år dette år. Den lukkede i 1968, og der er ikke kommet nogen efterfølger.
De 60 år blev fejret med tilbageblik og et storslået arrangement i Roskilde med "motorløb" som i gamle dage. Desværre var der mange afbud, da sidste weekends løb i Århus havde været dyrt i smadret materiel.
Undertegnede er en af de "lykkelige" der har kørt på Roskilde Ring endda flere sæsoner. Først med min Abarth-modificerede Fiat 600 og derefter med en Austin Mini Cooper. Jeg har endda været med til åbningsløbene både på Jyllandsringen og Ring Djursland. Men nok om det når man bliver inviteret som Veteran VIP, så møder man naturligvis op, også for at se de gamle. Som man naturligvis ikke kan kende, men kender navnet på.
Der er sgu løbet meget vand i åen på over 40 år......
(Ja, for at have kørt på RR så er man 65 år eller mere!)
Nå,
ASK Hedeland havde naturligvis også lavet noget specielt.
Der var ÅBENT HUS både lørdag og søndag. Og som noget helt specielt kunne man prøve en rigtig kart med rabat, hvis man havde et armbånd fra RRjubi-arrangementet.
Jeg var det meste af dagen til RRjubi så jeg kom meget sent på RRC/Heden, men kunne høre at alle havde haft en god dag.
 
Søndag havde jeg en aftale med Johnny, vi skulle hygge os med lidt DD2-miniløb og lid træning. Jeg fik taget en del billeder inden jeg blev offical og fik plads som "udkørsel". Jeg havde dog selv tilbudt assistance hvis der var behov for det.
 
Der var MANGE der tegnede 3-mdrs Prøvemedlemskab og prøve en rigtig RACERKART. 
 
Der var Miniløb for Cadett Mini og Junior og gæster fra Vojens. De havde et par sjove løb. "pølsebakkeløb". Jeg vil kalde det "lodtrækning" og et afsluttende "røverheat".
Røverheatene (hvor man startede i omvendt lodtrækningsrækkefølge) var spændende og UDEN uheld. Der blev kørt pænt.
Også i KZ og DD2-klassen. Du kan se billeder af vinderne herunder.
Især i DD2 var der mange spændende dyster før en vinder kunne kåres. Der blev vist meget flot kørsel fra alle.
Jonas Møller 777 viste evner, og vi vil følge ham fremover. Især når han kommer med den korrekte totalvægt. For han blev DQ med en undervægt på omkring 15 kilo.... det betyder da lidt. Men kom igen Jonas med det korrekte udstyr, eller skynd dig at blive 19 år.
 
ds
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com