Jeg har siden sidst i 70érne haft skyeterrier, men da jeg for nogle år siden ville skifte race, endte det med den dejlige petit basset griffon og så gik det hurtigt. Nu har vi 3 petitter, 2 sheltier.
Hele vores liv drejer sig om hundene. jeg trimmer hunde fra hele landet, har ringtræning, træner agility med mine to  sheltier og åbner dørerne for besøg og hundesnak.
 
OM PETIT BASSET GRIFFON VENDEEN:
 
Petit: betyder lille. Basset: lav. bassetgruppen. Griffon: rugpels. Vendeen: fra Vendeen i Frankrig.
 
Petitten er en lille, selvstændig, robust og udholdende jagtglad hund. Den er venlig, lystig og modig. Som alle Basset racer vil den gerne have selvskab af mennesker og andre hunde. Men den kan også gå sammen med andre dyr.
 
Det er en livlig hund der trives med en aktiv familie. Det er en hund der gerne vil med på tur og ud og træne. Petitten er en typisk næse-hund der elsker at gå spor og ligende næse opgaver. Det er en intelligent hund som lærer de forkerte ting lige så hurtigt som de rigtige.
Petittens pels skal trimmes når den fælder. Bliver den klippet bliver pelsen som en pudelpels. Skal den udstilles kræver det oftere en fintrimning. Pelsen bør børstes ugenligt. Neglene skal klippes ofte da de ikke slides naturlig.
 
 
 
 
 
 
 
Kit Madsen