Hundene

Alle vores hunde er arbejdshunde. De er nøje udvalgt efter bl.a. stamtavle, fysisk og mental sundhed - og efter ophavet generelt. Der ligger et stort arbejde bag at finde de hunde som rummer de rigtig forudsætninger og potentialer til at udgøre en sund hyrdehund med instinkterne i behold, som vi kan bruge.
Flere af vores hunde er importeret fra udlandet enten som hvalpe eller voksne. Dette har vi gjort for at få fat i de hunde med en lovende afstamning som har bevist deres værd som hyrdehunde og som ligger tæt på border colliens oprindelige rødder.
Vores hunde bor i kenneler i en dertil indrettet specielt hundestald med bl.a. gulvvarme og udgang til egen løbegård. Vi har hundene inde på skift og når en tæve evt. er drægtig kommer hun ind i stuehuset. Hvalpene vokser ligeledes op i stuehuset.. 
Vores hunde er glade for deres eget rum og vi lægger stor vægt på at de får den ro de skal have, herved undgås stressede hunde. Vi lærer dem at ro og afslapning er en nødvendighed, så de kan være klar når arbejdet med fårene kalder...
 
Ved at klikke på navnene i menuen til venstre kan du læse lidt om vores hundeflok. 
Kennel min bedste ven v/Morten Beyer Vendelbo  | info@kennelminbedsteven.dk