Inden 1. konsultation i klinikken, har jeg sendt dig et spørgeskema, som bedes udfyldt og sendt til mig. Et behandlingsforløb i KlinikThorsen starter altid med en afklarende samtale incl. journal optagelse, med henvendelsesårsag og helbredshistorie og en kort irisanalyse. I iris kan jeg ikke se sygdomme, men ubalancer i kroppen.
 
Her finder vi ud af hvilke udfordringer du har helbredsmæssigt og lægger en plan for behandlingen. Ofte begynder vi med fokus på kost og ernæring. Vi afklarer, om du lider af bl.a. mangeltilstande og skjulte allergier, som har vist sig at være en helt afgørende faktor på vejen til at komme fri af fx energitab/træthed. Livsstilsændringer, kosttilskud og naturlægemidler er ofte også nødvendige.
I visse tilfælde anbefaler jeg også, at vi foretager forskellige laboratorieprøver til at underbygge og få dybere viden om din individuelle tilstand.

I de følgende behandlinger af ca. 45 min. varighed følger jeg op på vejledningen/behandlingen fra sidst, der laves igen en kort irisanalyse. Ud fra helhedsvurderingen af dig bliver du igen vejledt og behandlet.

Udover heilpraktik behandlinger tilbyder jeg også øreakupunktur og healing 

Hvert behandlingsforløb er individuelt, og hvor mange behandlinger der er nødvendige, afhænger af den enkeltes symptomer/årsag hvor længe problematikken/årsagen har varet.

Jeg er medlem af Heilpraktikerforeningen og RAB registreret.
KlinikThorsen | CVR: 37955949 | Kirkevej 6, 7560 Hjerm  | Tlf.: +45 5115 0513 | klinikthorsen@outlook.com