Referencer

Zanne:
Vores barn har i to år gået med ondt i maven og opkast i perioder af flere omgange. Jeg fik en tid hos Mie hvor hun gav flere bud på hvad det kunne være. Vi blev sat igang med 5 forskellige homøopatiske dråber og her 3 mdr efter har vi en dreng der ikke har ondt i maven, han er mere rolig og glad og absolut skoleklar. Det er givet ro til vores familie og vil sende de varmeste anbefalinger til Mie. Hun er så dygtig og så god til børn 👍🏼👍🏼
 
Alberte:
Hej Mie. Tak for sidst. Det var virkelig en god oplevelse for mig! Jeg følte mig så dejlig frisk i går efter at have været hos dig. Hovedpinen var lidt tilbage i morges men ikke så slemt som det plejer 🙂 som aftalt får du lige nogle billeder af mine ben. Og et af min venstre fod som ofte ser sådan her ud (billedet er lige taget) jeg hæver op rundt om neglen og det kør og ømt. Tror det er betændelse. Og så er nogle af mine tæer blå. 😞 du få lige en Update på maven om et par dage når jeg har prøvet pillerne af 🙂
 
Lise:
…..Nedsat forbrug af migrænepiller og opheling af sclerose-ar i hjernen.
Jeg har gennem det seneste ¾ år jævnligt konsulteret Mie, fordi jeg lider af sklerose og migræne. I perioden har generne ved migræne overskygget generne ved sclerose, men med øreakupunktur og kostomlægning af Mie er pilleforbruget reduceret fra flere gange om ugen til 1 gange om måneden.
Min seneste scanning viste, at et af mine ar i hjernen fra sclerosen er helet op, hvilket var særdeles overraskende, da sclerose ellers er kronisk og ikke kan kureres. Succesen tillægger jeg en kombination af medicinering samt Mies introduktion til den alternative verden.
Fra at have levet et almindeligt liv, med gluten, sukker og mælk, indtager jeg kun sukker og mælkeprodukter ved festlige lejligheder. Jeg har reduceret mit indtag af gluten og arbejder fortsat på at nedbringe det.
Jeg har måttet erkende, at det har været en besværlig rejse at ændre min kost. Jeg er faldet tilbage til mit gamle mønster mange gange, men Mie har inspireret og opmuntret mig til at forsætte, når jeg har været ved at give op. Udover at give mig konkrete og brugbare strategier i forhold til mad og tilskud, har Mie anbefalet bøger, hjemmesider og forhandlere. Mie har en fantastik evne til at finde løsninger, som har passet ind i min dagligdag.
Mie har med sin kæmpe viden og sit store engagement for kost og sundhed skærpet min opmærksomhed over for sundhedssystemet og min livsstil.
”1000 tak Mie for din værdifulde støtte og kompetente vejledning”.
 
Nicolaj:
Også i dag var det et rigtig positivt og informationsrigt møde hos dig. :)
Ulrikke var tilpas med den opdateret plan, for det næste stykke tid. :)
KlinikThorsen | CVR: 37955949 | Kirkevej 6, 7560 Hjerm  | Tlf.: +45 5115 0513 | klinikthorsen@outlook.com