Koldbækskovgaard
31.juli
Så er alle hvalpene flyttet til deres nye hjem. Molly nordpå til familien Svendsen i Frejlev. Mille til Familien Ekstrand, Hundested Sjællamd og Monty til familien Funder fra Fredericia. Vi ønsker  hvalpene og deres familier alt lykke fremover.
 
7. juli
I dag flyttede 2 hvalpe hjemmefra. Milo rejste med Familien Thygesen til Terndrup og Clanga med Jan og Ramus Nielsen til Vejby, Sjælland. Vi har heldigvis stadig 4 stk som mangler at blive hentet. Der bliver godt nok stille og tomt, når de også er væk.Også alt held og lykke til hvalpe og deres nye familier.
 
5. juli
I dag rejste den første hvalp hjemmefra. Aiko sagde farvel for at begynde et nyt liv hos Niels Kraemer på Bornholm. Vi ønsker begge alt held og lykke fremover.
 
16. juni
Nu har alle hvalpene fået et hjem. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at de alle får det godt! Vi har dog haft et tilbagevendende positivt problem: Alle som skulle vælge hvalp, har haft svært ved at beslutte sig, fordi der ikke har været nitter imellem og det glæder os rigtigt meget. Billederne er nu opdaterede. De er fra den første dag, hvor de "rigtig" har haft græs mellem poterne!
 
2. juni
I dag har hvalpene fået ris,tykmælk og hvalpepiller. De fløj alle i det og smaskede det lystigt i sig. De trives alle godt og bliver mere og mere nysgerrige, på verden omkring dem!
 
26.maj
Hvalpene har i dag, for første gang været ude. De tilbragte hele eftermiddagen, ude i gården og der blev tisset og pølset til den helt store guldmedalje. Det bliver nogle, rigtigt dygtige hunde! Benene bliver mere og mere stabile og de kan tydeligt se. Nu er de ved at være rigtigt sjove!
 
21. maj
Så begynder de første af hvalpene at åbne øjnene. Når vi holder dem op mod lyset, kan vi se på dem at de fornemmer noget. Der vil ikke gå lang, tid før at de kan se.
 
18. maj
Den første uge er nu gået. Vi kan se at de vokser fra dag til dag. De begynder at have temperament og vi kan tydeligt høre, når de er utilfredse med noget. Det er især, når de kæmper om de bedste pa pladser og hvis de kravler oven i hinanden. De har taget mellem 400 og 500 gram på, den første uge og har det rigtigt godt!
 
12. maj
Nu er, hvalpene 3 dage. De vokser helt vildt, og er allerede begyndt at tøffe lidt rundt, selvom de ikke har øjne.En af hvalpene har allerede taget 120 gram på i vægt.
 
9.maj
Så kom hvalpene, endelig til verden!
Den første blev født klokken 20:10. De trives allerede rigtig godt.
Dina klarer det også fint, og hun er rigtig glad for dem!
Anette og Kurt Olesen/Olsen | Studebrovej 110, 9560 Hadsund - Danmark | koldbaekskovgaard@gmail.com