min historie

 

 
 
 
Der var en gang en bjørn der godt ku lide at lave film sammen med en tegner men sandheden var at han hadede at blive optaget han blev altid bestukket med en tusse når han skulle lave film. Når han kom hjem ville han altid se

Mortersavsmasakren han elskede at se folk få skåret hovedet af men hans mor sagde de film er får babyer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. kapitel

 

 

Han hadede alle andre små søde dyr han ville ønske at mortersavsmasakren Kunne komme og slå alle ihjel undtaget ham og hans mor. De åd pandekager morgen middag aften de var simpel hen to kæmpe svin. Når de skulle handle ville han kun have cola og pandekager. Vidste I godt at de pandekager som hans mor steger er købte.

 

3. kapitel

 

 

    En dag ville Rasmus ud og lege med motorsav han gik ud i skuret og hentede sin mortorsav og gik oven på og tog sin ishockey maske på og tog  ud for at slå sin tegner ihjel for han ville ikke optages mere han skulle save ham over midt på sådan skulle det forgå og vis det ikke virkede hade han en håndgranat i baglommen og vis det ikke virkede så hade han en telefon så han kunne ringe til mortorsavsmasarkren. Sådan blev der aldrig sendt flere udsendelser med Rasmus Klump.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. kapitel

 

 

    I dag ville rasmus have gyser aften med mortorsavsmasarkren. De hyggede sig med at se Happy-Klovn.  mortorsavsmasarkren begyndte at græde lige op i luften han ville ikke se mere derfor tog han hjem og så teletopis. Rasmus Klump blev skuffet og så filmen færdig og hans mor kom også og så blev Rasmus sur igen det var dårligt. Vis i ikke bryder jer om den dårlige stemning i min bog så må i heller stoppe med at læse den NU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. kapitel

 

 

I dag ville Rasmus have motor-savs aften han inviterede Peter plys. Peter savede 11 bænke over Rasmus savede også 11 så de ville fortsætte med at save bænke det var det sjoveste Rasmus hade prøvet i sit lille liv. De havde det så sjovt at Rasmus kom til at save hovedet af Peter ”ups”

 

Frederik K N