Lars Brønsby

 
 Jeg startede som 6 årig med eget boxkamera - en Kodakmodel med 120 film - for det meste s/h. Et af de første billeder jeg tog var af min mor ved legepladsen ved det gamle hovedbibliotek i Mølleparken i Aarhus - det var i 1969!
Siden er der skudt 10.000-vis af billeder, både til eget, men også til andres glæde og fornøjelse. Fra 1999 til 2001 var fotografi mit levebrød, og siden har det været en skattet hobby. De foretrukne motiver finder jeg hovedsagligt på mine rejser rundt i verden, men også i Danmark finder jeg masser af scenerier jeg ønsker at forevige. Kig rundt på siderne - der er både mulighed for at kigge eller købe, helt efter eget valg.
Velkommen!
 
 
 

Facebook

 
Du kan også følge mig på min facebookside, hvor jeg poster nyheder og fortæller om nuværende og kommende projekter.
Klikker du "Synes godt om" får du en notifikation hver gang jeg poster en nyhed. Du er også meget velkommen med spørgsmål, ideer eller kommentarer til mine billeder.
 

Køb af billeder

 
Det er nu muligt at købe en del af mine billeder. Enten som et helt almindeligt print, som du selv kan indramme, eller monteret i et sort eller hvidt passepartout. Det er også muligt at købe den helt færdige løsning med billede, passepartout og ramme - fix og færdigt, lige til at hænge op!
Det er også muligt at købe flotte kort, der kan bruges til hilsner, fødselsdage, højtider - mulighederne er mangfoldige. Se det store udvalg HER.
Betaling foregår med Mobilepay, hvor jeg først anmoder om betaling, når bestillingen er klar til forsendelse.
Du kan også overføre via: paypal.me/Bronsby