•           

    Praktiske oplysninger, for leje af Tofte 5, 3790 Hasle.

     

    Nøgle boks

    Nøgle til huset forefindes i nøgle boksen, der er opsat til højre for indgangen, ved el måleren. Kode udleveret før huset tages i brug   - (Ekstra nøgle hos opsynsmanden i Hasle.)

     

    Bornholmstrafikken

    Billetter bør bestilles i god tid, da det giver mulighed for at få ”røde billetter” til halv pris. Bestil on-line på www.bornholmstrafikken.dk

     

    Øresundsbroen 50 % rabat

    Brokort udlånes, hvis det kan arrangeres. Der beregnes kr. 145,00 pr. passage af Øresundsbroen.

     

    Ankomst og afrejse

    Den lejede feriebolig står til rådighed fra kl. 14.00 på ankomstdagen til kl. 10.00 på afrejsedagen. Ved afrejse efterlades nøglen der, hvor den var anbragt ved ankomst. Det er på lejers ansvar, såfremt ferieboligen tages i brug før kl. 14.00. Der kan aftales afleverings procedure med opsynsmand eller ejer, senest 3 dage før afrejse. Hvor andet ikke er aftalt vil opsynsmanden komme forbi kl. 10 –14 på afleveringsdagen for at slå græs samt gennemgå ferieboligen.

     

    Cykler

    Der findes cykler, som frit kan benyttes af lejerne. Ejer påtager sig intet ansvar for cyklernes stand og eventuelle defekter.

     

    Dyner og sengetøj.  

    Der findes dyner og hovedpuder til sengene på 1. sal  (en dobbeltseng og to enkeltsenge).  Der findes ikke dyner til sovesofaen i stuen samt barnesengen på 1. sal. Der er ikke sengetøj tilrådighed.

     

    Elektricitet

    Der findes 220 V.

     

    Forbrugsomkostninge

    Strøm DKK 2,50 pr. kWh. El måler aflæses af lejer ved ankomst og ved afgang. Opgørelse og afregning fremsendes derefter til ejer.

     

    Funktionssvigt

    I tilfælde af fejl på tekniske installationer, såsom vaskemaskine, TV, radio, varmeforsyning og lign. bedes dette meddelt ejer med det samme. Evt. reparation påbegyndes hurtigst muligt.

     

    Havegrill  og havemøbler

    Der findes en havegrill og møbler, som frit kan benyttes af lejerne. Ejer påtager sig intet ansvar for standard og renhed.

     

    Legeplads

    Det i haven opstillede gyngestativ/rutsjebane er ikke godkendt. Sandkassen skal lukkes efter endt brug, da der findes mange katte i området. Sandet skiftes hvert forår.

     

    Opvarmning.

    I perioden fra november til marts vil den lejede feriebolig (stuen) være opvarmet ved ankomsten, således at den ved indflytning har nået en temperatur på ca. 18º C. I samme periode afleveres sommerhuset med radiator termostaterne på 5 grader (eller laveste varme), medmindre andet fremgår af lejebeviset. El vandvarmer i badeværelse stilles ligeledes til laveste varme ved afrejse.

     

    Hvidevarer.

    Følgende findes i huset:

    Komfur med ovn

    Køleskab

    Fryser

    Opvaskemaskine

    Vaskemaskine

     

    Parabol /TV

    Der findes antenne til danske og svenske tv programmer samt en parabol som er indstillet til E 19,2 (astra)

     

    Rygning.

    Det er ikke tilladt at ryge indendørs.

     

    Internet

    Der er internet med trådløst netværk i huset.

Haakon Bertelsen og Vibeke Sonntag Larsen  | Tlf.: 32545374