Bookmark and Share     Sitemap    
 

Bliv medlem

 
Når du er medlem af Borgerbevægelsen, er du med til at vise, at du IKKE støtter en linjeføring over Egholm, gennem ØsterÅdalen og langs de vestligebydele på begge side af fjorden.
 
Du kan derfor stadig tage aktivt del i kampen MOD en motorvej over Egholm! 
 
Arbejdet indbefatter aktiviteter, der skal øge det politiske engagement, herunder afholdelse af arrangementer, igangsættelse af aktiviteter og debatter, udarbejdelse af læserbreve og aktiviteter på facebook. 

Derudover indebærer Borgerbevægelsens arbejde, at sikre borgerinddragelse i beslutningsprocesser, der har sammenhæng med beslutningen om en motorvejsstrækning  over Egholm, ved at informere om relevante borgerhøringer, bidrage med udkast til  fri afbenyttelse. Borgerbevægelsen udarbejder også et høringssvar, der indsendes på medlemmernes vegne.

Som medlem af Borgerbevægelsen er du tillige med til at arbejde for, at forbedre beslutnningsprocessen vedrørende statslige anlæg generelt, ved at oplyse om det demokratiske underskud, de manglende klageadgange, og den lukkede beslutningsproces med stor risiko for fejlbehæftede beslutningsgrundlag og magtfordrejning. Vi ønsker, at de manglende retsgarantier genindføres.
 
Du bliver automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Du kan frit afmelde dig nyhedsbrevet. Link til afmelding er indsat i nyhedsbrevet. 
 
Når du er medlem, må du uden yderligere tilladelse frit bidrage til bevægelsens arbejde.
 
Gør du ikke noget, ja, så gør din nabo nok heller ikke.
 
Så det er bare om at komme igang. Brug dit netværk, tal med dem du kender - og nogle af dem du ikke kender. Skriv et læserbrev - husk at skrive at du er medlem af Borgerbevægelsen. Hjælp også med at øge antallet af medlemmer - for jo flere medlemmer, jo lettere kan vi vise, at der er for stor folkelig modstand mod forbindelsen.  - kun din kreativitet sætter grænserne. Rigtig god fornøjelse som aktiv deltager i det danske demokrati. 
 
Hvis du skriver en besked ved tilmelding, så vær opmærksom på at dette er en intern besked til Borgerbevægelsen.  
 
Borgerbevægelsen | CVR: 33806108 | Ida Maries Vej 16, 9000 Aalborg  | borgerbevaegelsen@live.dk