CD Shop

It's A Wonderful Life

En tændt og engageret Nalle udsendte i 2003 et album, der helt i tråd med hans genfundne livsglæde og overskud har fået titlen ”It’s A Wonderful Life”. CD’en har fået sin titel efter den betagende smukke ballade, der afslutter pladen, som rummer et sandt festfyrværkeri af cover-sange og tre helt nye sange skrevet specielt til Nalle. Herligheden åbnes med Toni Colemanns rocker ”I Got A Thing” efterfulgt af Hans Theessinks heftige ”Doctor Doctor”, der ligger meget fint til Nalles stemme.

Blandt de øvrige sange kan fremhæves Luther Allisons ”I Wanna Know”, Kenny Waynes ”Nadine” og den hudløst smukke ballade ”Dont Want To Love You” skrevet af Delbert McClinton. CD’ens to andre nyskrevne sange – ”Long Gone Dream” og ”Thunder & Lightning” er skrevet til Nalle af Martin Højbye.

”It’s A Wonderful Life” er indspillet i Lundgård Studiet i Vejen. Den er produceret af guitaristen Knud Møller, der sammen med teknikeren Morten Eriksen har formået at finde alle Nalles styrker. Styrker, der med CD’en tilføres nye nuancer, også på grund af det engagerede og loyale hold musikere, han har haft omkring sig i studiet. Udover Knud Møller på guitar medvirker Jesper Haugaard (bas), Rene Dam (trommer), H.C. Nielsen og Martin Jønson piano.

LIVE har Nalle aldrig været bedre - han elsker at stå på scenen sammen med dem, han elsker allermest, nemlig sit publikum . På setlisten er stadig klassikere som “midnight hour”, “Goe gamle fru Olsen “ og “Min Amanda “. Med sig live har Nalle The new Big Sound - et band der i den grad får musikken ud over scenekanten

 

120,00 DKK
stk.
It's A Wonderful Life
Marsk Music | CVR: 16231584 | Farup Kirkevej 27, DK 6760 Ribe - Denmark | Tlf.: +45 7542 1758 | info@marskmusic.dk