Running is a journey not a destination
 

 Ingen jagt på super-tid

men dedikeret træning og ønske om at blive super-motionist
 
Når man først har besluttet sig for at løbe et marathonløb, er der masser af sider på nettet, hvor man kan finde færdige programmer.
 
Jeg har dog valgt selv at lave et program ud fra teori/opbygning fra www.lobesiden.dk og www.runnersworld.com , således tilpasset mit nuværende niveau, mit ønske om antal løbedage pr uge og stigning i antal km i forløbet.
 
Egentlig havde jeg tænkt at alfa og omega skulle være antal km pr uge, og det er da også DET der er det primære for mig at overholde i ugens løb, alligevel har der sneget sig træningstider ind, beregnet ud fra min sidste ½ marathon tid. Dette er for ikke at løbe helt i blinde, og for at sikre at de lange ture LØBES LANGSOMT og at der på tempoture/intervaller, gives lidt mere gas ;-)
 
Jeg må jo så indrømme, at jeg ikke endnu er ejer af et pulsur (ja ikke engang et armåndsur har jeg), så det vil blive "på fornemmelsen" jeg overholder tiderne, hvilket jeg efterhånden er blevet rimeligt god til, dog vil jeg løbe interval-træning på løbebånd!
 
Mit mål for marathon er ikke at gennemføre i en bestemt tid, og det har ikke noget at gøre med, at jeg ikke vil LØBE mit  allerbedste, eller en tro på at jeg ikke kan gøre det godt...............TIDEN i sig selv er bare ikke et ideal for mig/noget at stræbe efter, ihvertfald ikke i første omgang....................
 
MIT MÅL handler om at gennemføre LØBENDE og i GO STIL ;-)
 
Det vil sige at jeg skal passe min træning så jeg er top form og dermed kan gennemføre på bedste/sundeste vis, og gerne skulle få en super oplevelse ud af det.......................og hvem ved om det bliver mit første og sidste marathon løb, eller bare mit første !
 

 
M. H. | 6200 - DK | pixignom@hotmail.com