Nr. Felding Golf 2022

Kender du "Golf i Nr Felding"?
Vores lille forening er en underafdeling af Nr Felding GIF og henvender sig til alle i Nr. Felding, der spiller golf og et officielt golf handicap.
Vi spiller 4 turneringer i løbet af året i Trehøje og Holstebro Golfklubber, samt en "fremmed" bane i løbet af golfsæsonen.
Er du golfspiller og har lyst til at spille med andre fra Nr Felding, så tag et kig på vores hjemmeside Nr Felding Golf. Medlemskab koster kun 300 kr pr. år - beløbet dækker også præmiepenge til de 4 turneringer. Vi kårer hver år en klubmester, der modtager vores fine pokal ved vores hyggelige generalforsamling. Som medlem af Nr. Felding Golf har du også mulighed for at deltage i vores årlige golftur - se yderligere information på hjemmesiden eller kontakt en i bestyrelsen.
Vi glæder os til at byde nye medlemmer velkommen
Her kan du læse om de nye handicap regler:Klik her
 
 
 

Golf mester 2021

 
 

Ny Facebook side til NF GOLF

 NF Golf startede som en afdeling af Nr. Felding GIF i 2005, og vi har været mellem 20 og 30 medlemmer i hele periode. Hovedformålet med denne grupper er at kommunikere på tværs, med gode ideer ,nyheder, deling af foto samt opfordringer til samspil, ud over vores faste turneringer. så det er simpelthen, en gruppe for os der elsker golf og fællesskab.
Er du ikke medlem så send mail med navn og jeg tilføjer dig.

Sommergolf 2022

 
Hej så er sommer golf på plads, der er allerede ledige tider på de 3 bold vi bestiller hvert sted og der kommer sikkert flere. SÅ FØRST TIL MØLLE. Hold øje med golfbox og skriv jer på. God sommer til jer.
 
 
Dejlig inkvatering
Forsyninger tæt på
Der tælles efter
Morgen mad
Spis nu rigeligt hård rund forude
Hvor for skal jeg kun dele ud
Så prøver vi større kugler
Kom så og sejrede
Træning skal der til
Medbring gerne egne drikkevare
Lykkes det ikke i golf, så prøv noget andet

Bestyrelsen blev valgt og består, som forventet af:

Formand: Lars Holmstrøm Skriv her
Sekratær: Gurli Tanderup Skriv her
Kasserer: Dorte Ostersen Skriv her
 
 
Vi glæder os til at se dig til vores næste golfturnering
 
Per Østergård