Jeg lavede 46 siders sammenhængende stribeer om knægten MAX sombygger en lille legetøjsrobot. Uheldigvis bliver en rigtig kamprobot fra en fjern, fjern galakse teleporteret ned i legetøjet og så er fanden løs.

max

Forside samt de første sider af tegneserien Hector & Max.
Klik for store billeder.
 
Det oprindelige (tv) og det endelige cover.
 
 
 
ANMELDELSER:
 
HECTOR OG MAX – DRÆBERROBOTTEN
UDGIVET AF JYTTE KIRSTINE LYNE RAHBEK D. NOV 2, 2015
digibib.skoleblogs.dk:
Max kan ikke få sin robot til at virke og må trøste sig med sin fars ord: Der skal meget dygtige ingeniører til at få robotter til at virke. Øv, det kræver mange års skolegang! Men … samme nat bliver en deserteret robot fra en fjern planet ”transmitteret” ned i Max’ lille robot. Robotten Hector er på en hemmelig mission, som Max bliver en del af. Der er meget at lære om, hvordan tingene virker, ligesom det kan være svært at få svar på og se sammenhængen mellem nogle af livets store spørgsmål på menneskets planet.
Tegneserien er fyldt med sjove og humoristiske pointer. Samtidig med at hele tegneserien er en sammenhængende historie har hver stribe en pointe, det er altså sjovt og underfundigt skrevet.
Velegnet til entusiastiske tegneserielæsere.
Det er en herlig tegneserie, der i sin stil kan minde om vores velkendte Sten og Stoffer. Der sker mange ting, så der er noget at koncentrere sig om. Masser af sort humor og underfundige pointer. Hæftet er illustreret med fine sort-hvide stegtegninger, tegnet af forfatteren.
Kan anbefales, det er godt med noget sjovt og udfordrende også i denne genre på skolebiblioteket.
Anmelder: Jytte Rahbek