Lullaby

8 siders tegnesrie til TUSCMØRKE 2 for Ondskabens Flydende Vatikan.
 
  
 
ANMELDELSER:
-----------
"Der lægges hårdt ud med Patrick Leis, der igen-igen viser klassen med en noir-gyser om teddybamsen Basses hårde aften. Hvis ellers Leis selv har mod på det, så bør han snart være moden til en udgivelse på et større dansk forlag (undskyld til folkene bag Ondskabens Flydende Vatikan) for han er herligt detaljeret og varieret i sit grafiske udtryk. Billederne oser af overskud, og detaljer, og Leis viser stor flair i beskæring, vinkler og skift mellem det tuttenuttede og det voldsomme i historien. Det er noget af en mundfuld at komme efter ham i en antologi, hvilket da også gør det vanskeligt at mene andet, end at “Tuschmørke 2“ topper i løbet af de første 18 sider." 
-------------
“Lullaby Watchmen” af Patrick Leis (14 sider): Hvad laver børnenes tøjdyr om natten? Jo, de fyrer den af med vold, sex og stoffer, for hvordan skulle de ellers kunne holde ud at blive pussenusset og lege teselskab og far, mor og børn hele dagen? Og så er der også lige børnenes mareridt, som skal stoppes og bekæmpes. Det er hårdt og opslidende arbejde! Patrick Leis, bodypainter og forfatter, er en mand med mange talenter, og siderne i denne historie er tætpakkede med spændende og dystre detaljer, udført i en øvet streg på fuldt professionelt niveau.
--------------
Patrick Leis er tilbage i Tuschmørke II med ’Lullaby Watchmen’, igen med flotte tegninger. Dialogen og teksten er såmænd også ok, men sært nok, så tror jeg, at fortællingen ville være endnu bedre helt uden. Prøv at læse hele lortet igen, bare uden at læse. Lad billederne fortælle. Det gør de nemlig godt. Rigtig godt.
----------------