P

spil for børn

Se et udvalg af spil til børn

Spigo puslespil

Spigo puslespil  er et online spil et spil som du kan finde på deres hjemmeside, Spigo puslespil er til voksne og børn.

Træpuslespil

Der findes mange forskellige puslespil nogle i papir, men de bedste er nu træpuslespil, der findes mange forskellige træpuslespil, hvor der er limet et foto på, altså et foto puslespil der er mere solid.

Puslespil 1000 brikker

Der er små puslespil til små børn, og store puslespil til voksne der findes puslespil med 1000 brikker og endda puslespil med mange flere, det er en god hjerne gymnastik, at samle et puslespil, og udfordringen er støre med forskellige størrelser og udfordrene med puslespil i 3d.

Gratis puslespil online

De gratis puslespil online kan findes på nettet, og der er mange gratis puslespil online, der som tidligere jeg har skrevet kan spille direkte i din browser, men hvad er et browserspil, dem der ikke ved hvad browseren er, kan jeg forklare at det er dit skrivebord,på computeren, det er et browserspil så længe det ikke skal downloades og du har mulighed for at forlade spillet med at fjerne net opkoblingen.
 

Billige puslespil

 

Billige puslespil behøver ikke være dårlige puslespil, du kan købe mange puslespil på nettet, der er udgået fra selveste forhandleren der er meget underholdene, og enda stadigt bliver produceret da andre butikker stadigt sælger dem.

Puslespil Disney

 
 

En vinder for børn er noget de kender så start stille ud med eksempel, et puslespil fra Disney med deres motiver på. Et Disney puslespil er ment til børn, men der findes mange forskellige slags, puslespil fra Disney i 3d, og der er det en hjælp hvis forældre hjælper med i starten.

Lav selv puslespil

Lav selv puslespil et puslespil med foto og giv det i gave, du kan købe puslespil uden motiver der kan limes dit egen foto på puslespillet. Eller har du allerede et puslespil du ikke gider bruge mere kan du bare lime et nyt billede på det og skære det fri så har du selv lavet dit eget puslespil.

Prøv at lav dit eget puslespil og derefter kan du jo smide puslespillet ud hvis det ikke er flot. Det kan man kalde et gratis spil. Lad dine børn selv prøve at lave deres egen puslespil du kan nemlig også male et allerede gammel puslespil hvidt, og lade børn male eller tegne på det, så de selv er med og det gør det også mere hyggeligt når det så engang igen skal samles. Det behøver ikke være et puslespil med 500 brikker du ligger ud med, da det er for børnene.

Wasgij puslespil

Wasgij puslespil  er puslespil der er meget detaljeret, deres flotte billeder gør det meget svært at samle, men også meget mere sjovere, så prøv et Wasgij puslespil.

Puslespil 3år

Når der snakke om Børne puslespil så siges det at det 3års alderen det starter, puslespil til  +3 år menes at det ikke er egnet til mindre børn, det skal forstås på 2 måder, enten at børn under 3 år ikke må lege med det, da brikkerne er for små, eller at det er sat til børn fra alderen 3år at de er bedre til at samle det.

Hello Kitty puslespil

Flere kandte puslespil er hello kitty puslespil der findes et hav af hello kitty puslespil på nettet, og de er gode til små børn, da de kender figurene, hvilket gør det til mere sjove spil for børn.