christian louboutin

Christian Louboutin Schoenen

Voor de New York Fashion Week Spring / Summer 2017, christian louboutin schoenen gemaakt op maat voor zeven ontwerpers. Van Frida Kahlo naar La Belle Époque om Scarface ontwerpers van dit seizoen nam inspiratie uit een breed scala van vrouwen in de hele culturele sferen-thema Christian Louboutin vaak verkent bij het maken van zijn eigen collecties.

In het weekend, Christian Louboutin Schoenen stapte naar beneden de landingsbaan op Tome. Voor ons eerste seizoen samen met ontwerpers Ryan Lobo en Ramon Martin, we aangepaste SS17’s lug enige Rocknbuckle Flat in twee kleurstellingen, bestaande uit neutrale tan, bruin, zwart en wit, aarding gedurfde prints van hun collectie, ontspannen en verfijnd past en volumineuze silhouetten. Afgestudeerden van de Vogue Fashion Fund in 2013, Lobo en Martin werden geïnspireerd door het werk en het leven van vrouwen, vertegenwoordigd zowel terugkerende harlekijn-diamant prints en ook door de diversiteit te zien op de baan, met modellen van verschillende huidtinten, leeftijden en maten.

Louboutin Dames Schoenen

We aftrap voor de week met de tweede keer collaborateurs Novis, die hun SS17 collectie bij Galerie 287 in het westen van Chelsea gepresenteerd. Designer Jordana Warmflash ervoor gekozen om drie bestaande stijlen aanpassen in de christian louboutin dames schoenen collectie, Habibabe 100, 100 en Pyrabubble Bikee Bike platte elke stijl kunstzinnig kleur geblokkeerd om de inventieve collectie van gepolijst scheidt, jurken en jassen te vullen. Christian Louboutin Dames Schoenen manicures en pedicures door redactionele manicure Alicia Torello speelse details toegevoegd aan de presentatie met Naakt Salonu op de tenen modellen en cheekily minimal kubistische nail art met Pop tinten Batignolles en waar op een schone ondergrond.

Goedkope Christian Louboutin

Brooklyn-gebaseerde Cushnie et Ochs koos voor een minimale coulour palet van zwart, navy, champagne en wit met pops van Miami-beïnvloed koralen en flamingo roze voor het seizoen. Of het nu een two-tone jumpsuit, gebreide jurk of jurk, de look was verzorgd met slinky silhouetten en hedonistische knipsels geïnspireerd door karakter Michelle Pfeiffer's van klassiek Scarface Brian De Palma's. Single zool sandaal Anna met een 100mm hak werd speciaal ontwikkeld voor de show in zilver specchio evenals zwart, wit, naakt, blush en nam patent leder, afgewerkt met een zoete maar toch subtiel sensuele grosgrain enkel stropdas. Goedkope Christian Louboutin manicures en pedicures ontworpen door Alicia Torello waren minimaal nog een hoge impact met contrasterende Naakten gewoon niets en Salonu op een scherpe stiletto vorm.
Christian Louboutin | Designed By Louboutin Dames Schoenen 2016