Sirupshuset

I Sirupshuset bor der forskellige dyr.
 
Tre af dem er relativt sjældne og dem vil jeg gerne udbrede lidt viden om.
 
Her er Islændere, Hackneyhingsten Santano og 3 af hans afkom med Shetlænderen Bestla, som bliver kaldt Showponies.
 
Så er der kattene som er Siamesere og en russisk Don Sphynx.
 
Her er hundene Soffi og den Italienske Mynde Nubit.
 
Der er også høns og hamstere her for tiden. Det skifter lidt, jeg har haft en malkeko Emilie, som ikke ville malkes; en kalv som blev spist, en boer ged jeg fik til min 40års dag og døbte Heidi;  fåret Berta, som skulle spises men ikke blev det;  en spurvehøg der fløj da den var blevet stor nok til dét; grise til fryseren, gæs og ænder til ræven og så alle dem jeg lige har glemt.
 
På billedet Fifla den lattermilde.
 

Islænder

Her bor ikke så mange Islændere for tiden. Der er Sæmi og Ýrsa. De to er ridehestene på stedet. Sæmi som var så syg, så syg som lille, og Ýrsa med den lange man, hun er ifolet med Greifi fra Àrbæjarhjáleigu. Fiflas føl er kommet hjem, han hedder Absalon. Og så er der Sokki, lille Sokki der mistede sin mor som lille, men som nu er større og ikke har nogen mén. På billedet Sæmi.
 

Katte

Her er om de skønne Siameserkatte Daisy, MyLing og Modem. Siden Gitte syntes jeg skulle have en hjemmeside, er både Modem og Daisy døde. Her bor nu hankatten MyLing, og den store lille MyKaVi med den gode appetit. Jeg har købt den hårløse kat Abrakadabra´s Midnight Star. Den er vist den eneste i Danmark.
På billedet Malee.

Italiensk Mynde

I Sirupshuset bor en speciel lille hund, en tæve af racen Italiensk Mynde, en super sjov og intelligent lille hund, med en meget speciel personlighed. Hun er fra 2007 og lyder navnet Nubit. En sjælden hunderace man kan tale både for og imod, det vil jeg så prøve, med den smule erfaring jeg har gjort mig.

Hackney

Der er en smuk lille ædel hingst, ved navn Santano på 127 cm. Han er intelligent, tændt, og utroligt godt gående, -han har den karakteristiske hackney-trav, med høje knæløft, som gør han får en ualmindeligt yndefuld og svævende gang for vogn. Hackney-heste/ponyer er på listen over bevaringsværdige  heste/racer/dyr. Det er der en forklaring på tror jeg og den vil jeg gerne dele.

sine svendsen