Betting på sport

Få en stor velkomstbonus

Når du tilmelder dig et betting site, så er der normalt en velkomstbonus at hente. Både eksisterende og nye kunder hos mange bookmakere kan ofte hente gode bonusser, enten i form af ekstra penge når du indsætter penge på kontoen, eller i form af gratis spil.
 
Nogle steder kan du få helt op til 1.500 kr. som velkomstbonus, så det kan være en god idé at finde et godt website til formålet. Disse beløb er dog kun tilgængelige, når du starter med at indsætte penge på din konto. Nogle hjemmesider tilbyder dig et mindre beløb på f.eks. 50-100 kr. at spille for, uden at du behøver at sætte penge ind.
 
Overblik over velkomstbonusser

Mange websites er lavet for at hjælpe dig med at få overblik over diverse bookmakere og deres bonusser, så hvis du ikke selv kan overskue at finde alle de forskellige udbydere, og sætte dem op mod hinanden, så er der også hjælp til de dovne her.
 
Vi kan anbefale dig spilsiderne Bonusguiden.dk og Casinopartner.dk, når du skal have overblik og finde den bedste odds velkomstbonus.
 
Det vil være en god hjælp, når du skal finde nyt bettingfirma, hvor velkomstbonusser og gennemspilskrav helt naturligt, er en væsentlig del af din beslutningsproces.
 
Derudover giver vi dig her vores 7 bedste råd til at vælge bettingfirma.
 

Gode råd inden du vælger bettingfirma

Better du på sport, eller kunne du tænke dig at prøve kræfter med det? Når det kommer til at vælge et bettingfirma, så er der som sagt rigtig mange at vælge imellem. Sandheden er, at rigtig mange firmaer tilbyder gratis bets, men beløbet er begrænset. Derfor er der mange der vælger at oprette en konto, og dertil indbetale et mindre beløb. En fordel ved spiludbyderne er, at du selv bestemmer din risiko og hvad du ønsker at risikere, hvad end det er 50 kroner eller 1.000 kroner.
Her får 7 gode råd til valg af bookmaker:

1. Vælg med omhu. Find en bookmaker der dækker dine behov, og som tilbyder dig de spil og markeder som du kan vinde på. Mange store udenlandske bookmakere tilbyder f.eks. ikke spil på danske sportsgrene – og hvis det er dem du vil bette på, så er det dem du skal gå udenom. Udover overstående, så skal der også være god kundesupport og en brugervenlig hjemmeside/app.

2. Spil hos flere udbydere. Når du vælger at spille hos flere udbydere, får du også højere odds i længden. Der er ingen grund til at spille et dårlig odds, bare fordi din udbyder tilbyder det. Vælg eventuelt en enkelt betting exchange og et par bookmakere, så er du på rette kurs.

3. Hold øje med regnskabet. Hvis du ikke har forstand på en sport, og gang på gang taber, så lad vær med at spille på den. Mange der better har en meget selektiv hukommelse, og husker ikke altid hvad de er gode og dårlige til. Du kan dermed blive bedre til at finde dine styrker og svagheder, ved at holde regnskab.

4. Husk disciplinen. Denne faktor er den vigtigste, når det kommer til gambling. Alle vil tabe uden disciplin, ligegyldigt hvor god man er til at finde vindere. Lad vær med at spille uhensigtsmæsiggt, og her er det især i forhold til odds, indsatser, frekvensen af satte spil mm.

5. Vær godt informeret. Lad vær med at spille på noget, uden at du har sat dig ind i tingene. Du kan finde viden om det spil der drejer sig om på mange forskellige måder, og der er bl.a. mange gode sider online til dette. Når man har en god og solid viden om spillet, så stiger en chancer for at vinde også betydeligt.

6. Tålmodighed. Bare fordi du har spillet en del spil, så gør det dig ikke til ekspert på området. Det er en god idé ikke at satse for højt, når du er nybegynder. Når du har den nødvendige viden og erfaring inden for betting, så kan du sigte efter større beløb.

7. Vær kritisk. Stol ikke blindt på folk der kalder sig eksperter, og lad dig i stedet inspirere af eksperttips og spille forslag i forskellige fora. Her kan du også finde insidertips, men husk stadig altid at være kritisk. Du skal altid selv mene, at det du spiller på er spilbart. I længden vinder du ikke meget ved blot at følge andre andre, og du udvikler dig heller ikke på det punkt.