forskellige slags sports bolde

Velkommen til Sportsguiden

Velkommen til Sportsguiden, der er en hjemmeside for sportsinteresserede -og elskere. Bag står passionerede fans, med en særligt interesse for fodbold.
 
Sportsguiden omhandler en lang række forskellige emner, inden for sport og betting. Sport og betting er efterhånden noget, som mange danskere bruger tid på, og hvis du kan finde ud af det, så er der gode penge at tjene.
 
Her på siden vil vi komme omkring følgende:
 
Vi håber I vil tage godt imod os og kan bruge denne side til at finde god information om sport og betting.
 
Vidste du at..
 
Vidste du at brasilianske Neymar er verdens dyreste fodboldspiller, med et prisskilt på 1,66 milliarder kroner og med PSG-klubkammeraten Kylian Mbappe som nr. 2.
 
Der er sat mange verdensrekorder de seneste år, mens Coronakrisen har sat en foreløb stopper for nye rekorder. 
 
Hvis du har lyst til lidt interessant læsning, kan du se top 10 verdens dyreste fodboldspillere her.

Vi danskere elsker sport

 Som overskriften siger, så er danskere vilde med sport – om det så er som deltager, publikum eller foran fjernsynet. Sport er en vigtig del af den danske kultur, og i Danmark menes der, at sport er essentielt både for helbredet, men også for den sociale omgangskreds.

Om det så er Champions League eller håndboldsherrerne, så er der altid rigtig høje seertal, når det kommer til sport i Danmark. Og om det så ses med vennerne eller om man samler familien for at se håndbold, så forbindes det ofte med at være social. Selvfølgelig kan man godt se sport alene, men det skaber en unik stemning at se det sammen med andre (det er ikke helt det samme at råbe af tv’et alene).
 
Mange benytter også sport til betting på mobilen, både unge og ældre, og her er det især betting på fodbold der er populært. Der er sågår lavet mange apps til samme formål, da trenden inden for mobile betting er stigende. Det er nemmere at bette når man har lyst, ligemeget hvor du måtte befinde sig, i stedet for at man er tvunget til at finde en kiosk.

Top 5 sport apps

 Sports apps hitter stort, og om det er så for at holde dig opdateret på den seneste livescore eller generelle fodboldnyheder, så er der en app for det. Vi har her listet top 5 sports apps:

Kicknews: Med denne app kan du holde dig opdateret på de seneste nyheder inden for fodbold. De samler de seneste historier fra et stort antal kilder, og de har tilmed en algoritme, som gør at du kan se hvilke historier der er mest populære.

Fotmob: Fotmob er en app, som dækker forskellige livescore, opstilinger mv. og giver dig opdaterede lister med resultater fra bl.a. Champions League, La Liga, Bundesliga, Premier Leaque etc. Dertil er der også live kommentatorer, som er skrevet af fodboldeksperter.

Bet365: Denne app bruges til betting på mobilen, og gør det nemt for dig at bette hvor end du er. Derudover kan du livestreame og holde dig opdateret med de seneste live scores.

Official F1: Er du vild med Formel 1, så er denne app lige noget for dig. Her kan du følge dit yndlings hold samt formel1-kørere med nyheder, video og live race muligheder.
 
Håndbold: Denne app lavet af DHF holder dig opdateret på dit favorithold hele tiden, ligemeget hvor du befinder dig. Her kan du søge på samtlige håndholdresultater, stillinger, kampprogram og meget mere.

Alle apps kan hentes på enten Appstore eller Google Play.