Billetter til sport

Find sports billetter online

Er du også vild med sport, og vil gerne ud og se det live, så er der mange sider online, som gør det muligt at købe billetter. Du får en stor oplevelse ud af det, og har dermed minder for livet.

Få en fantastisk oplevelse

Om det så er til udlandet eller bare herhjemme, så er der helt sikkert en oplevelse at hente hjem, når du tager ud til et sports arrangement eller en kamp. Det er bare ikke helt det samme at se det på TV, som det er at se det live, og især hvis det samtidig er i godt selskab med enten venner eller familien. Stemningen er meget bedre, da alle andre er kommet netop for at få en god oplevelse, og så er du blandt en masse andre mennesker, som har samme interesse og formål med at være der.
 
Du kan købe sportsbilletter online på sider som:
 
- DBU: Dansk Boldspil-Union sælger billetter til landskampe, så hvis det er det du leder efter, så er det siden du skal opsøge. 

- Billetnet: Jeg er sikker på, at du allerede er bekendt med Billetnet, da det nok er Danmarks mest kendte portal. Her kan du finde billetter til næsten alt, lige fra musik, til stand-up, teater og sport. Det er 100 % sikkert at benytte dem.

- DHF: Når det kommer til håndboldbilletter til herre- og damelandskampe er det DHF som står for at varetage det. Ønsker du at se en håndbold landskamp skal du derfor bestille billetter via DHF's hjemmeside.
 
Ønsker du at finde fodboldbilletter til de største ligaer i verden, kan det ske via flere forskellige udbydere. Her kan nævnes Arte Udland, Olka Express, Ticket2, LA Travel med flere. 
 
Bemærk at deres primære og pakkeløsninger er ret forskellige, så brug lidt tid på at sætte dig grundigt ind i de forskellige muligheder.

Sammenlign priser onilne

Det kan til tider være svært at gennemskue de laveste priser, til fx. en koncert eller fodboldkamp. Det er jo helt normalt, at flere udbydere sælger til det samme event.
 
Her kan hjemmesiden Billetkompagniet hjælpe dig godt på vej. De viser dig nemlig udbydernes priser, på mange af de mest eftertragtede og populære events.
 
Det gør det nemmere at beslutte, hvor man bør købe henne.  

Pas på med at købe privat og på brugtsider

Der er efterhånden skrevet en del om falske billetter og billetsvindel, men ikke desto mindre, skal man altid passe på når det kommer til køb af billetter online; især ved køb af privat eller på sider som Den Blå Avis. Der foregår svindel i stor stil mange steder online, og flere er blevet snydt af svindlere, der har solgt vellignende kopier af ægte billetter.

Mange køber kopier som ligner de rigtige til forveksling, og det skal du passe på med. Det kan godt være, at du måske kan købe nogle billetter en del billigere på disse sider, men der er en stor pris at betale, hvis det skulle vise sig, at de er falske. Det kan især være ved helt udsolgte kampe, hvor mange vil have overpris for en billet, hvor du måske skal træde et skridt tilbage og have hovedet med. Det er i øvrigt ulovligt at sælge og videresælge til overpris i Danmark.

Sørg for altid at købe ved en autoriseret billetforhandler, så du således får dem til den rigtige pris, og dermed ikke behøver stille spørgsmål til gyldigheden.
Tjek derfor altid sælgerens autoritet inden du handler med vedkommende, samt søg oplysninger om, hvem der står for billetsalget ved det pågældende arrangement.