Kommende sportsbegivenheder

Det er desværre sådan, at Coronakrisen har sat en stopper for de fleste sportsgrene, særligt for dig som tilskuder. Mange kampe og begivenheder afholdes uden, eller med et begrænset antal tilskuere. 
 
På kort sigt er der derfor få sportsbegivenheder at se frem til. Vi har derfor valgt at kigge lidt længere frem, mod EM i fodbold og Tour de France i København, som to af de helt store sportsbegivenheder i Danmark. Begge historiske begivenheder, som vi sjældent kender det, fra vores lille land. 

Sportsbegivenheder med mange fans

Tour de France
Tour de France er noget mange danskere følger hvert år og trods Corona, er ruten og planerne for Tour de France 2021 allerede lagt:
 
Dato: lør. 26. jun. 2021 - søn. 18. jul. 2021
Distance: 3.383 km
Startby: Brest
 
Formel 1
I 2020 ser Lewis Hamilton ud til at vinde den store triumf, og selvom sæsonen efterhånden er slut, venter et nyt år med Formel 1 i 2021. 
 
Champions League
Årets Champions League er også i gang i øjeblikket, og med Bayern München som forsvarende mestre. Det skal blive spændende hvem der løber med titlen i år.
Champions League bold kan altid følges på TV3+ hvor hovedkampen vises, mens øvrige kampe bl.a. findes via Viaplay og relaterede kanaler.
 
Årets finale spilles lørdag 29. maj 2021 på Atatürk Stadion i Istanbul, Tyrkiet. 
 
Har du lyst til at overvære en af begivenhederne live, når det bliver muligt? Så kan du tjekke vores side om sportsbilletter. 
 

Store begivenheder på vej

EM i fodbold 2021
Fra 11. juni til 11. juli 2021 bliver der afholdt EM i fodbold og det er med dansk deltagelse - og delvis hjemmebane. Det bliver nemlig med Danmark som EM-værtsby hvilket er historisk. 
 
Ifølge planen skal Danmark spille tre gruppekampe i Telia Parken i København:
  • DANMARK – FINLAND 12. juni 2021
  • DANMARK – BELGIEN 17. juni 2021
  • DANMARK – RUSLAND 21. juni 2021
  • 1/8-dels-finale 28. juni 2021
Grundet covid-19 er EM blevet flyttet til år 2021, selvom det oprindeligt skulle afholdes i 2020. Du må derfor vente til næste sommer. Her er det til gengæld med at være klar, for der har det danske landshold brug for din fulde støtte. 
 
Find mere information om den kommende EM slutrunde på UEFA's hjemmeside, hvor kampprogram, resultater, lande mv. er at finde. Se mere på UEFA.com her.
 
Tour de France i København 2022
Det så længe ud til at blive afholdt næste år, 2021, men der er siden blevet ændret i planerne. Både covid-19 og ovenstående EM-turnering, har været store aspekter, der skulle tages højde til. 
 
For os danskere er det egentlig positivt nok, at to så unikke begivenheder på dansk jord, bliver afholdt forskudt. I 2022 skal du være klar ved de danske veje, for der kommer Tour de France feltet forbi i København og flere dele af landet. Se mere på letourcph.dk.