Sportsnyheder

Er du også lidt af en sportsfreak, når det kommer til nyheder inden for sportens verden? Her kan du læse om 5 af de bedste nyhedssites, når det kommer til sport.

Top 5 nyhedssites

TV2 Sport: Her kan du finde alle relevante nyheder inden for sport, om det så er håndbold, Tour de France eller fodbold. Derudover kan du også nemt få en oversigt over, hvilke nyheder der er populære for tiden.
 
Bold.dk: Her kan få alle de seneste nyheder om fodbold, med særligt fokus på dansk fodbold i Superligaen, 1. division og 2. division. Det førende nyhedssite inden for dansk fodbold.
 
hbold.dk: Her kan du holde dig opdateret på alt inden for håndboldverdenen, og det er Danmarks største håndboldsite. Her er der dagligt nyheder, artikler og live-stream.
 
Plbold.dk: Her kan du finde nyheder om Premier League, og de bl.a. finde information om resultater, læse om portrætter og finde spiltips. Danmarks førende medie inden for engelsk fodbold.
 
Fanatik: Her kan du finde nyt om sport og betting, samt stillinger og resultater fra de fem største fodboldligaer. Se guides, gode tips og se de seneste resultater fra de store ligaer.
 
Med ovenstående sites kan du være sikker på, at der ikke går en stor nyhed forbi din næse og du har rig mulighed for at tjekke både resultater og stillinger, alt efter hvilken sportsgren du følger. 
 
Rigtig mange danske mænd har fodbold som deres primære sportsgren og det bærer vores top 5 naturligvis præg af. Men der vil også være noget for den håndboldinteresserede, ligesom TV2 Sport naturligvis dækker al sport i Danmark og international.
 
Håber du kan brug listen som inspiration. Vi tjekker personligt flere af hjemmesiderne dagligt, for at holde os opdaterede på det seneste nye.