Stald Mikaya

 
Navn: Emilie Andersen
Alder: 16 år
Bor: Hinnerup (ligger nord for Århus)
Tlf: 86911099/60842827
Medlem af Dansk Kaninavlerforening
Medlemsnr: 77606
Avlernr: 2802
 
Udover kaninerne: Elsker jeg at fotografere, være sammen med mine veninder og min dejlige kæreste. Derudover er jeg også hjælpetræner i min gymnastikforening.
  
7 års erfaring med kaniner - 3 års erfaring med kaninhop
 
Fra start til nu .. :)
 
Min første kanin var Nysgerrig. Han blev 6 år, og var den bedste kanin i hele verden! Hoppe ville han ikke, så jeg ville gerne have en kanin mere. Her fik jeg Smilla, fra en avler i nordjylland. Smilla havde masser af talent indenfor hop, så det var her jeg startede rigtigt. Vi begyndte at starte stævner, men det gik ikke fantastisk. I sommeren 2008 fik jeg lov til at få flere kaniner. Jeg købte et stort bur, så jeg havde plads til 6 kaniner.
 
Herefter fik min lillesøster på (dengang) 9 år sin første kanin. Det var Dandelion, som hun havde forelsket sig fuldstændig i. Jeg fik på samme tid min første holle, Strandvejs Little Wonder Boy. Han døde desværre en måned efter af en tarmsygdom :( Pauline blev nu medlem af DKK og begyndte at hoppe med Dande. 
 
Efter Wonders død ledte jeg efter en ny hopkanin. Et par måneder efter fik jeg et tip om en lille madagascar han, der sad hos Kirsten Bjerg i Skanderborg. 12 timer efter, sad han i et bur hos mig :-) Han kom til at hedde Cocio.
 
½ år efter forelskede jeg mig hovedkuls i en lille S/H japaner hos StineBT (sukkermel). Da han blev 9 uger og stadig ikke var solgt, kom han herhjem. Bette pus :)  
 
Nu ville jeg gerne have unger på Cocio! Så jeg ledte efter en hun jeg kunne bruge til ham. Det var her Ziva kom ind i billedet. Hun var gudesmuk og skøn, og familien passede perfekt ind i mit fremtidige kuld. Staldens første manke kanin ;)
 
Et upskuld kom til verden. Smilla og Cocio havde hygget sig i haven, hvilket jeg egentligt var super træt af, men da jeg i reden så en lille vildtgul var jeg  helt solgt! Den skulle ingen steder ;) Desværre blev de født i efterårets første nattefrost, og de døde 10 dage gammel :( dette gjorde mig kun sikker på hvor min næste kanin skulle komme fra ..
 
Cocio skulle nemlig også parres med Malibu fra Lisette. Så her fandt jeg mit nyeste skud på stammen, Hønsehusets Cooler Calypso. En dejlig lille madagscar han, der tegner sig super godt til hop.
 
Samtidig fik Pauline også en kanin mere, nemlig Rubins Risifrutti. En dejlig lille løvehoved, efter Pusle og Pjuske. Staldens anden manke ;)
 
Så nu er jeg her. 7 kaniner + 1 i omplacering, og 10 bure. Hvor er det skønt at have kaniner !! :)

 
Emilie Andersen | Hinnerup - Danmark | Tlf.: 60842827 | emilie.v.andersen@hotmail.com