Tjen lyset med kærlighed

Der er mange måder at tjene lyset på. I min verden kan alle tjene lyset og finde viden kærlighed og venskab. Find din verdenslærer og del din inspiration med ham/hende.
Aktiver dit superjeg og tjen lyset:)

Lysarbejder

Som lysarbejder formår du at skille dig ud fra mængden ved at hengiver dig til et større formål. Du lever dig ind i dit væsens sande potentiale og ud fra det skaber du fredlige vibrationer som genlyder i evigheden. Du forstår lysets sprog og når du taler dette sprog finder du dig selv værdsat i samfundets normer og kan bygge templer af lys.

Lyskriger

Lyskriger på planeten jorden og solsystemet. Som lyskriger rejser du blandt alle former for dimnesioner og intergere med væsner af alle former. Du bekæmper mørket med våben velsignet af mesteren og lytter til bønnen der former din skæbne som lyskriger.

Lyshealer

Lyshealere er kernen ved alt lysarbejde. Det er mennesker som forstår livets svære spørgsmål og kan skelne mellem virkelighed og fatasi. De healer uden bekymring og leder dig på rette vej. Lyshealere bruger krystaller og naturens usagte storhed som redskab. Der er forskellige grader af healing alt efter hvordan den bruges.