Ulvedalen

Lidt om mig og om pladsen

 

Velkommen til Ulvedalens hundeskole for hvalpe, unghunde og lydigheds hunde.

HVALPEMOTIVATION

UNGEHUNDEMOTIVATIONHer er mine 4 dejlige hunde, Ronnie, Liva, Trille og Mischa

LYDIGHED BEG.

LYDIGHED FORTS.

RALLYDIGHED FOR BEG.

RALLYLYDIGHED FOR FORTS.

RALLY VEDLIGEHOLD 

ADFÆRDSBEHANDLING

Jeg hedder Bente og er uddannet lydigheds instruktør ved Dansk kennel klub, jeg har været instruktør i 17 år og har et hav af forskellige kurser i adfærd og håndtering af hunde, jeg har igennem årene stiftet bekendtskab med rigtig mange forskellige racer af hunde og hvis der er en race jeg ikke kender, sætter jeg mig ind i racetypen inden vi starter træning, så jeg kan tage de individuelle behov og hensyn der er nødvendige i træningen af lige netop den race hund du har, eller den evt. blanding du har.

Jeg har haft med hunde at gøre i så at sige hele mit liv og synes det er spændene og udfodrende at arbejde med dig og din hund, jeg brænder for, at de hunde jeg har på mine hold virkelig får lært noget på en god og positiv måde, ved hjælp af god motivation og samarbejde.

Der bruges positiv forstærkning i form af verbal ros, godbider, legetøj og kropssprog, vi bruger negativ forstærkning når noget er forkert, dvs. at vi ignorerer den adfærd vi ikke ønsker, vi giver ikke opmærksomhed, men starter bare med øvelsen fra starten af igen, når vores hunde gør noget der ikke er rigtig.

Som udgangspunkt ved hunden ikke, hvad det er vi vil, det er vores ansvar at indlære på en god, sjov og spændene måde så det bliver til glæde for både hund og fører.

Jeg har en stor træningsplads her, hvor jeg bor og der er en lille agillity bane, så der også er mulighed for at snuse lidt til det område. Der er lys på pladsen, når vi træner om aftenen, hvor det er mørkt.

Der er 2 indhegnede løbefolde til at holde fri i eller til at træne i.

Jeg har selv 2 Nova scotia duck tolling retriever og 2 jack russel terrier

Der starter løbende hold op med træning for hvalpe, unghunde og lydighed -for tilmelding og information på mail; mokabela@mail.dk

Træningen er for hvalpe der har startet et vac. program og er forsikrede indtil de er ca 5 - 6 mdr. eller hvis hunden eller fører aldrig har trænet noget før.

Derefter er der mulighed for at gå på unghundemotivation og derefter igen på lydighed for begynder og derefter lydighed forts.

Der undervises i lydighed så du har mulighed for at gå til lp. prøver,( den eneste prøve du kan få registreret på din stambog ved dansk kennel klub) hvis din interesse ligger der.

Alle kan gå til prøve uanset om du har en blandning, eller en hund uden stamtavle.

 

Men om du er til det eller om du bare er til hygge træning så er alle racer og blandninger velkomne

Efter endt kursus uddeles der diplom til dem der kommer til afslutning, der eftersendes ikke diplomer.

PÅ pladsen står der en campingvogn som familien, der er, med må benytte til at holde varmen i. hvis jeg når det, skal jeg nok lave te og kaffe.

Se alle kursus planerne på linket nedenunder dette link.

Der er tilmelding til holdene.

 

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo. Quisque sit amet est et sapien ullamcorper pharetra. Vestibulum erat wisi, condimentum sed, commodo vitae, ornare sit amet, wisi. Aenean fermentum, elit eget tincidunt condimentum, eros ipsum rutrum orci, sagittis tempus lacus enim ac dui. Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis.

Header Level 2

  1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  2. Aliquam tincidunt mauris eu risus.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus magna. Cras in mi at felis aliquet congue. Ut a est eget ligula molestie gravida. Curabitur massa. Donec eleifend, libero at sagittis mollis, tellus est malesuada tellus, at luctus turpis elit sit amet quam. Vivamus pretium ornare est.

Header Level 3

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.