B

Når du køber killing hos os

Alle vores killinger bliver vaccineret med PUREVAX RCPCh FeLV og de gennemgår et grundigt sundhedscheck hos dyrelægen, når de er 12 uger. De er chipmærkede, når de forlader vores hjem, og der medfølger en stamtavle på hver enkelt. Vi står til rådighed med hjælp og vejledning i hele kattens levetid.

Unicats

Vi er et lille seriøst opdræt af Racen British Shorthair - Bamsekatten. Vi arbejder med rene blå efter danske australske og engelske linier. Vi har netop udvidet vores opdræt til også at indeholde farven bi-color, og derfor har vi også ændret vores navn til Blue Haven - Unicats - om nogle år også kan vi også tilbyde bamsekatten i mange andre farver. Vi ønsker at vores opdræt forbliver et stueopdræt, hvor vi har en tæt kontakt til hver enkelt af vores katte og hvor de indgår som et medlem af vores familie.

Killinger

Vores killinger er meget sociale og robuste, når de forlader os, idet de er meget i vores og vores børns hænder fra første færd. De er vant til støvsugeren og mange af de lyde som oftest forekommer i et hjem med børn.

 
Hvis du er interesseret i en killing fra os, så kontakt os, og har vi ingen, så skriver vi dig gerne på vores venteliste.
 
Se under Killinger, for at se om vi har killinger til salg. 

Salg af killing

Vi har som opdrættere et ansvar for, at vores killinger får de bedste vilkår for et godt liv...

og derfor forbeholder vi os retten til at afvise en køber, hvis vi ikke mener, at køberen lever op til vores krav eller kemien ikke passer.

Blue Haven - Unicats  | Tlf.: 74534077