Om huset... / Om huset...

Faciliteter...

Om huset og omgivelserne
 
Huset er 56 m2, og beliggende i anden række fra Limfjorden med kig til havet. Afstanden til stranden er omkring 75 m, og det er et meget børnevenligt områder grundet lavt vand 8-900 meter ud i fjorden. Ydermere skal tilføjes at det er "surfers paradise" med rigtig gode forhold til Windsurfing, kite surfing samt anden vandsport.
 
Der er basis for vandreture i området, der byder på strand og kuperede områder. Er man til løb er der gode muligheder for at afprøve sine evner i bakker :-). Der er minigolf på campingpladsen & fodboldgolf ca. 1 km fra huset.
 
Huset indeholder kombineret stue og køkken med spiseplads til 6 personer. Der er et værelse med 4 køjesenge samt et soveværelse med dobbeltseng. Sluttelig er der et badeværelse med bruser. Der er 3 terasser hvoraf den ene er overdækket....og rigtig hyggelig når vinden suser udenfor. Vil anbefale huset til max. 4-5 pers.
 
Der er ovn, komfur, køleskab samt lille fryser. Boxer TV, brændeovn, bøger og masser af spil.....
 
Det er et "rigtigt" sommerhus uden luksus, men med den gamle charme i behold, og kan danne basis for en hyggelig nærværende ferie......dejlig afstressende
 
Derudover kan nævnes at der er vaskemaskine.
Frank Mosgaard Kristiansen  | Tlf.: +45 7178 9007