Primrose Avenue

Januar

Solformørkelse
 
Fredag d. 15. oprandt den længe frygtede dag, hvor solen næsten skulle forsvinde bag en stor rund måne. På mange måder er Indien et land beboet af veltænkende mennesker, men når det kommer til naturfænomener som solformørkelser slår det klik.
 
Landet der har verdens førende specialister indenfor masser af områder bl.a. naturvidenskab, begraver stadig deres mentalt retarderede i komøj til halsen. Politiet var afsted på redningsaktion efter et hav af mennesker der var blevet gravet ned. Inderne faster, holder sig indendøre, gravide får børn med hareskår hvis de bliver ramt af de ikkeeksistrerende stråler, og alverdens ulykker sker - tættere på verdens undergang kan vi næsten ikke komme.
 
I det hele taget var det så farligt at gaderne lå næsten øde under den store solformørkelse. Personale kom ikke på arbejde. Busser kørte ikke, butikkerne var ikke åbne. Det eneste der trak, var biografen med "3 idiots" der var næsten fyldt. Men det var jo nok for at gemme sig for katastrofen.
 
Heldigvis overlevede vi alle 4 dagen. Det var en fantastisk oplevelse at se solen blive mindre og mindre gennem "solbrillerne". Der blev en lillebitte smule mørkere og ikke så varmt. En stor dag!
Juleferie 2009-10
Så er juleferien 2009 vel overstået for de fleste af os. Mormor og Morfar er hjemme i kolde snefyldte Danmark igen og har fået hentet både hund og kat hjem fra deres hoteller. Laura er sendt på Fieldtrip i Coorg med klassen i 4 dage. Adventurecamp i bjergene med trekking, rapelling osv. Spændende!!! Simon er godt i gang med skolen igen, og Tommy er ved at gøre klar til en uge i Hyderabad med undervisning.
Kristine, Jimmy og fætter A flytter ind hos os i dag og bliver indtil natten mellem søndag og mandag hvor de skal hjem. alle er mættede med oplevelser efter et hårdt program.... klik her.....som vi vist ikke helt fik nået det hele af - til gengæld oplevede vi så meget andet :-) Tak for en dejlig juleferie til alle deltagerne på Benediktes Indiensekspedition 2009
Fam. Hamann | Prestige Ozone 25, Bangalore 560 066 - India | Tlf.: +919611159305