Primrose Avenue

November

The dragon who couldn't breath fire
 
Torsdag var vi alle inviteret til teater på Inventure. "Learning Lab" eleverne havde brugt uger på at øve og nu var tiden endelig kommet til at vise alle hvad de kunne.
Den stakkels drage kunne ikke spy ild, men kun fisk, sommerfugle og blomster.  Han endte så med at åbne en blomsterbutik. Pointen var at alle var var rigtige, bare på hver deres måde. En kanon pointe, da alle elverne i learning lab jo er lidt anderledes, ellers ville de ikke gå der. Simon spillede kat og Laura drageforældre samtidigmed at hun spillede fløjte ind imellem. Alle de danske børn sang også Mariehønen evigglad. En rigtig god oplevelse. De kan jo godt når det skal være :-)
I dag er det Simons fødselsdag. Han blev fejret i lørdags med en formiddag på go-cartbanen - stort hit for racerbøllen!! Senere var der brunsviger, knuder og varm cacao til gæsterne, der på indisk manér var blevet inviteret dagen før. Vi sluttede af med pizza på Toscano. En rigtig hyggelig dag. I dag startede med sang og gaver på sengen. Morgenmaden venetde med rund ost fra Arla, fransk brie og hindbærmarmelade - Simon havde valgt :-)
Laura har fået skevet hjem til klassen i Frederikssund, efter at have fået en ordentlig stak breve herned fra dem alle.
 
Klik her for at læse det
Fam. Hamann | Prestige Ozone 25, Bangalore 560 066 - India | Tlf.: +919611159305