Maine Coon / Jungleman`s Romulus

Jungleman`s Romulus

2010
 
Romulus, min maine coon har fået et nyt hjem. Jeg mistede jo Bam Bam sidste år og Romulus har derfor levet som som alenekat, men selvf. sammen med Murphy og jeg.
Som året gik blev Romulus mere og mere ked af det og jeg blev nød til, at træffe en afgørelse. Enten skulle jeg købe en legekammerat til ham eller finde et nyt hjem, hvor der var andre katte. 
Jeg valgt et nyt hjem til ham. Det var en meget svær beslutning som tog mig lang tid at træffe og jeg har grædt mange tårer.
Men da jeg er væk flere gange i ugen pga. træning med Murphy, så synes jeg ikke det var fair, at der skulle sidde 2 katte og vente på mig. Havde jeg haft udekatte, så var det en helt anden sag.
Heldigvis blev der i foråret født en halvbror til Romulus og han skulle også have en legekammerat, når han blev 12 uger. Så Romulus bor idag 5 min. fra mig og han er blevet en rigtig glad kat igen og han elsker sin lillebror og omvendt. Jeg har heldigvis stadig meget kontakt med ham og når Romulus`s nye familie skal på ferie eller andre ting, så bor Romulus og hans lillebror hos mig.
 

Romulus er født d 14.11.2006 hos Gitte & Orla som har opdrættet http://www.jungleman.dk' 

Romulus er en stor bamse. Han vejer omkring 13 kilo og han er ikke udvokset endnu. Han er en følsom dreng og han elsker at nusse med både Bam Bam, Murphy og mig. Han elsker at sove i sengen og ved sengetid,  er han også den første der fræser afsted for at få en god plads i sengen. Ofte bliver jeg vækket om morgenen ved, at han stanger mig i hovedet mens han spinder højlydt. Bagefter er det Murphy`s tur og det ender som regl med ,at Murphy bliver vasket i hele hovedet.

Han er lidt reserveret overfor fremmede mennekser, men når han lige har set dem an, så kommer han gerne for at kæle.

 

null


Helle Hallundbæk  | hellehal78@gmail.com