VIBES SIDE OM "BEVIDST RIDNING".
 

Min undervisning

Timeundervisning hos dig.

Flyt mig, istedet for hesten. Få undervisning på din egen hest hos dig selv. Det kræver ikke en ridebane. Blot et plant, evt indhegnet område. Meget af den indledende undervisning er i langsomt tempo. Senere kan vi evt bruge min ridebane. Eller finde en i din nærhed.

 

En-eller todages kursus

Fordybet en hel dag eller to, kan give en bedre basis for den dybere forståelse og mere tid til at øve sig. 
Ridning handler også om at øve sig. Så kursus efterfulgt af timeundervisning, vil give en optimal mulighed for at opnå god indsigt.
Saml max 10 personer. Find et sted med ridebane/hus, rytterstue, plads til 10 heste.
 
Indholdet vil være en detaljeret, let forstålig, logisk opbygget metode til selv at lære at arbejde videre. Blot man har lært denne fundamentale måde, hesten indlærer på, kan man selv i princippet udtænke, hvordan man træner sin hest videre.

Ved afslutning kan hver især få en kortfattet gennemgang af dagen og en 'lektie' med hjem.
 
Træning/tilridning af hest hjemme hos dig
I stedet for at sende din hest 'i byen', uden at vide, hvad den bliver udsat for, kan du beholde den hjemme og selv være med i processen.
Du vil både lære noget selv, og have lettere ved at fortsætte træningen/ridningen af din hest, da du er helt opdateret med, hvad der er sat igang.
 
 
 

Foredrag.

 Som forsmag for, hvad min undervisning indeholder, kunne du arrangere et foredrag først. Eller hvis du og din rideklub eller hestevenner har lyst til en friskt pust med motivation til heste-venlig, letforstålig, logisk træning, kan jeg komme og sætte nye tanker igang. Hvis det så munder ud i en debat, hvor alle får lov at ytre mening, eller stille spørgsmål, kan det blive rigtig spændende.
Antallet er frit. Det vil tage 2-3 timer.

 
 
Hjælp ved køb af hest.
Tit ved jeg, hvor der er en hest til salg. Måske den som netop passer til dig. Så kan jeg formidle kontakten.
Måske mangler du et par fremmede øjne, eller vil du bare gerne have faglig bistand i den store beslutnig, at købe en ny hest, kan jeg tage med ud og se. 
Prisen aftales specielt i hver tilfælde.  
 
 

 

 

vibe skouenborg  | vibesko@hotmail.com