Hvem er NFA?

Nordsjællands Fodbold Akademi er en sammenslutning af flere Nordsjællandske klubber med en passion for pigefodbold. Klubberne repræsenteret i NFA er følgende: 

FC Øresund

Espergærde IF

Fredensborg BK

Helsingør IF

Fremadnord

Lyngby BK

Hvad er NFA?

Nordsjællands Fodbold Akademi er et udviklingscenter hvor Espergærde IF, Fredensborg BK, Helsingør IF, FC Øresund, Fremadnord og Lyngby BK i samarbejde har til opgave at udvikle den enkelte spiller og samtidig sikre fastholdelse af disse i de enkelte klubber.  

Hvor er NFA?

Nordsjællands Fodbold Akademi afholder trænings-samlinger i de repræsenterede klubber, og der vil derfor være et transport behov for pigerne. Det er vigtigt for NFA, at vi kan træne pigerne i omgivelser hvor de er trygge, og vi arbejder derfor stærkt på at sikre os et fast træningsanlæg. 

Hvorfor NFA?

Nordsjællands Fodbold Akademi er et akademi for pigefodbold spillere der spiller i en af de repræsenterede klubber. NFA er skabt, med baggrund i tanken om, at bibeholde de lokale spillere, lokale. Med dette akademi åbner vi op for ekstra træningstilbud på højeste niveau ved siden af træningen i den enkeltes klub

Web Administrator: Klaus Schuldt  | Tlf.: 20968219 | klschuldt@hotmail.com