A

Om reiki-healing

Reiki er et japansk ord, der oversat betyder universel livsenergi (Rei - universel energi og Ki - livsenergi); en kraft der virker og lever i alt stof.

 

Reiki healing foregår ved enten at lægge hænderne på den der heales eller holde hænderne ganske få centimeter fra den der heales.

Reiki hjælper kroppens egne healingsprocesser til at arbejde for fuld styrke. Den løsner op for blokeret energi ved fysiske og psykiske spændinger, letter smerter, afslapper anspændte muskler, beroliger følelser og får liv i systemerne. Reikien hjælper til at løsne op, at lindre stress og giver dyb afslappelse.

 

Gennem behandlingen holder jeg hænderne 12 forskellige steder på den der heales og jeg kan bedst lide når den der heales ligger ned, så er den der heales helt afslappet og jeg selv sidder godt ved siden af.

 

Jeg healer dem jeg kender og misserne. Mange føler en afslappethed og en varme og misserne kan bare rigtig godt lide det og ligger bare helt stille. Man siger, at dyr med det samme forstår, hvad der foregår og bare tager mod energien.