Om BS HestDet hele begynte da Inger var 5 år gammel......


Inger Burum tråkket sine barnesko på Frogn i Drøbak og Inger behøvde ikke gå langt for å finne inspirasjon til sin hesteinteresse. Nærmeste nabo var Liv Vogt som sørget for instruksjon da Inger var aktiv ponnirytter. 15 år gammel byttet Inger ut ponnien med en hest i større modell - Hannibal som ga henne masse erfaring på konkurransebanen.

Hannibal var en god konkurransehest for Inger i mange år. Men, et fall på isen og forkalkninger bremset hans muligheter for å yte på banen.
Inger var kommet under Kjersti Wigens instruktørvinger, og ble med på en tur til Flyinge for et besøk hos Kyra Kyrklund. Kyra spredte rykte om at Inger trengte ny hest og Odd Granlid, en av hovslagerne på Flyinge, meldte at han godt kunne låne bort Danzig, hingst e. Herkules. Sammen red ekvipasjen lille tur.
...og siden ble det bare mer og mer hingst.

John Arvid og Inger har sammen bygd opp BS Hestesenter på småbruket Bjørnstadgrenda ved Sarpsborg.For 5 år siden kjøpte BS Hestesenter hingsten Othello e. Rastell/rex, fra Sverige - og for 3 år siden kom norskoppdrettede, kårede hingsten, Alfas Arnt til BS Hestesenter.

Inger har parallelt med egen ridning også gjennom årene instruert andre, og derved kom Heavenandhell til Bjørnstadgrenda. Heavenandhell e. Hibiskus/Hornstein.


 
 
 
BS Hestesenter | Org.nr: 988 197 998 | Bjørnstadgrenda 46, Grålum - Norge | Tlf.: 95043161