Galleri / Videoklip / Ruinsøg i store ruin

Ruinsøg i store ruin

RUINSØG-KURSUS MED INTERNATIONALE INSTRUKTØRER 29.-31. MAJ 2009
 
7½ min. lang video af Caddy's søg i den store ruin i Hvorup. Det er 1. gang han er oppe og søge i den og har en helt skjult figurant. Målet med dette søg var, at han skulle opsøge den stærkeste fært - gø og skrabe murbrokker væk for at komme længere ind til figuranten. Der er mange skjul og de er fra ca. 1.5 - 2 m. dybe og kan tages oppefra, (derfor han søger der i starten og det er det helt rigtige af så ung en hund). Det skal siges, at der i de 3 første søg, fra tidligere hunde er gl. fært fra figurant, der har lagt i skjul til højre i ruinen, (han opsøger dettested flere gange, for at være helt sikker på at der ikke stadig er en figurant). På et tidspunkt løber han en tur i skoven, da det er der han ofte har sin rundering, (usikkerhed på hvor er den stærkeste fært kommer fra og tror måske skoven høre med?) Kommer tilbage og jeg får råd om, at lade ham søge langs ruinen, hvor han så får fært fra skjulet, som der kan ses på videoen til sidst.
 
Jeg holder mig meget i baggrunden og lader Caddy arbejde i fred og ro, indtil det er nødvendigt for ham at få støtte, med at tage murbrokker væk, (som desværre ikke kan ses på videoen. Til sidst graver han selv og er meget ihærdigt for at få ham gravet frem og få sin belønning. Et moment han aldrig tidligere havde træne og i det hele taget noget vi ikke træner selv så meget i, i Aalborg. 
 
Instruktøren Resi Gerritsen fra Holland, fortalte og forklare hele momentet for tilskuerne, de øvrige kursister og mig. Meget lærerigt både Caddy og jeg.
 
(Gemt bag videoen var Torben Pedersen - Tak til ham)
Copyright by Helga Thorstein