Galleri / Billeder fra 2009 / Besøg af Tara

Besøg af Tara

28. juni 2009
 
Vi fik besøg af Helle med hendes herlige malinoistæve Tara på bare 13 uger. Det var noget som Caddy kunne bruge. Han syntes godt nok hun var sød og var meget tålmodig overfor hendes til tider hårde medfart af ham, med små attack angreb og kærlige, men lidt voldsomme bid i både øre og kæber. Han tog det hele som en "storebror" og lod sig overrumple og biddes i, uden at sætte hende på plads. Kunne jo snildt sætte en pote om hendes nakken og stille og roligt lægge hende ned, hvis hun blev lidt for påtrængende.
 
Dingo derimod, syntes godt nok at den skulle tage og smutte hjem igen. Sådan en lille møjhvalp skulle ikke komme der og tisse på hans græplæne og tage alt opmærksomheden fra ham.
 
Da Tara var ved at være en smule for fræk, syntes Helle at den skulle hilse på Dingo og blive sat lidt på  plads. Da jeg ved at Dingo HADER hvalpe og VIL sætte dem på plads lige med det samme, hvis de ikke kan aflæse hans signaler og går over hans grænse, så sagde jeg: "Ok, gerne for min skyld, men du skal vide, at den for tur, hvis den ikke forstår". Og den gjorden den - fik et drag over nakken i den forstand, så den trode at den nærmeste skulle dø, hvad dog ikke var så slemt igen. Det gik hurtigt over og Caddy trøsten den og fortalte at sådan en tur fik han også engang; "Du skal bare lade ham være, han gider ikke og vil være sig selv"... Og det gjorde Tara så og legede lidt mere med Caddy, så hun glemt den sure gamle kelpie Dingo, som egentlig er så sød, men bare ikke er til hvalpe ;o) 
Copyright by Helga Thorstein