G
 

Erling P. Hansen

"At male er livet" det kan jeg om ikke nogen anden skrive under på. Jeg hedder Erling og er i midten af 50érne. Jeg er førtidspensionist efter en blodprop i hjernen. Men de skader jeg har i hjernen, har gjort at jeg har fået 3 nye hobbyer, hvoraf den ene er at male. Jeg har prøvet at snuse til det for en 12 år siden, men det blev ikke til så meget den gang.
I dag har jeg det rigtig godt med at male, når jeg maler, kommer det af min spontanitet, det er der jeg får kilden til de billeder jeg maler. Det er kun få malerier der er kreeret på forhånd, med det er også en spændende ting af male efter et koncept. Men det frigjorte har jeg de bedst med, og der kommer også flest billeder ud af det. Jeg går meget op i at blande farverne sammen, det kommer nok af, at jeg er uddannet trykker, og ligeså er formerne for mig et spændende projekt at gå igang med.
Så hvis der er nogen der finder min kunst spændende, og kunne tænke sig et billede på bestilling, så kan i sende mig en mail til mig, eller er i interesseret i at købe et af mine billeder, så kan i sende mig en mail her: erlingp@mailme.dk
Ved køb af et af mine billeder, skal der påregnes porto.
 
 
Cyber galleriet er et sted hvor jeg udstiller
 
 
 
 
NYHED 3 NYE CDÈR
Jeg har fået lavet en efterfølger til Lovesong 1, og det er en med egne kompositioner, og mix. Ligeså er det også blevet til en remixet cd med, gamle hits fra 60erne samt nogle af mine egne melodier, den hedder: Silent heaven vol.3
Det blev også til en Remixet cd med, Techno - Dance - Pop med fuld power på. Disse cdèr kan høres på min maleri udstilling sidst i oktober måned, og købes for en fordelagtig pris.

I kan gå ind på: http://www.bricksite.com/musikmaskinen og høre nogle af numrene på de nye cdèr

 
Erling Hansen  | erlingp@mailme.dk