G
 

Udstillinger

Billede udstillet på nyhedsbrev på Neurologisk afd.
Regionalhospitalet Viborg - Skive
 
 Jeg er sygeplejerske og ansat på Neurologisk Afdeling på Regionshospitalet Viborg - Skive. Jeg er i gang med at starte et nyhedsbrev op for afdelingen, og i den forbindelse ledte jeg efter et billede til at sætte på som en slags logo (skal være i 'bjælken' på forsiden). Jeg søgte på nettet og fandt dit billede 'Hjernespind'. Jeg er fascineret af billedet, og din historie gjorde mig så glad - at se hvad man kan nå på trods af en skade. Din historie gør billedet særlig relevant for en neurologisk afdeling: Det kan være med til at minde sundhedspersonale om målet med behandling og pleje - at personen bliver i stand til at leve et indholdsrigt liv, hvilket jo netop er baseret på "hjernespind" - at hjernen bliver i stand til at "spinde en ende", og at personen bliver i stand til (via støtte og træning) at udnytte hjernens aktivitet.
Nyhedsbrevet kan læses her:
 
 
Hjernespind
 
 
 
Udstilling på Ørbæk bibliotek 
 D. 1/9 2005 havde jeg min første udstilling af mine malerier, som jeg har malet igennem et lille år. jeg har fået den ære at vise mine billeder i hele september måned. Jeg er meget stolt over at få lov til at udstille mine værker, så det ikke kun er få der ser mine billeder, men et større publikum.
Udstilling Anders Draghes gård
 
Jeg har udstilt mine malrierpå en udstilling, af Arbejder kunst igennem AOF Nyborg d. 22-28 september på Anders Draghes gård Kongegade 24, st. th
5800 Nyborg.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Anders Draghes gård Nyborg
 
 
Erling Hansen  | erlingp@mailme.dk