G

Information

Glostrup Konkurrencepiger består af 27 piger i alderen 8 - 13 år.
Pigerne træner to gange om ugen, og forventer at deltage med 1 minihold og 1 juniorhold ved Danmarksmesterskaberne og Sjællandsmesterskaberne i foråret 2009.
Pigerne skal i løbet af sæsonen deltage i div. opvisninger (se mere her om i vores kalender).
 
IF32 Gymnastik indkøbte sidste sæson en pegasus så pigerne kan få trænet deres spring over redskab.
 
Som noget nyt  prøver vi i år prøver at lave et samarbejde med Odense GF, for en fællestræning med deres spring/rytme konkurrencehold i løbet af efteråret.
 
Igen i år arbejder vi på at komme på træningslejr i starten af marts, sidste år gik turen til Århus på Gymnastikgården. Hvor mon vi skal hen i år?
 
Holdet startede op i år 2005, den gang bestod holdet af 12 piger og 5 drenge og gik under navnet Mini Mix. Året efter fik drengene deres eget hold, og Glostrup Konkurrencepiger var igang. 
I 2006/2007 havde vi 1 minihold og 1 juniorhold, som begge blev placeret i sidste division ved konkurrencerne. Minipigerne tog kampen op og blev nr. 2 ved Sjællandsmesterskaberne i 5. division, det blev til en flot 5. plads i 7. division ved Danmarksmesterskaberne. Juniorpigerne tog som minipigerne kampen op mod den uheldige placering og blev nr. 4 ved Sjællandsmesterskaberne i 6. division og nr. 3 i 9. division ved Danmarksmesterskaberne.  
I 2007/2008 havde vi 2 juniorhold, der henholdsvis blev placeret i 8. og 10. division ved Danmarksmesterskaberne, hvor Junior 2 i 10. division fik en 3. plads og Junior 1 måtte se bronzen gå til Bolbro der vandt med 0,2 over dem. Ved Sjællandsmesterskaberne blev det til en 7. plads for junior 2 i 6. division og  igen 4. plads dog i 5. division.