k

Oktober/november 2009

15.11.09
Så har jeg haft Line Thomsen til at ride Kashmir i en månedstid, formålet var blandt andet at hun skulle starte ham helt forfra, da han var noget døv på schenklerne, give ham lidt mere fremdrift i skridt og få ham til at bære noget bedre i ryggen (få bagparten ind under sig). Denne måned er snart slut og umiddelbart virker han mere smidig og virker også til at han har fået mere energi..
 
 
Og nu begynder vejret også at arbejde imod os...der er altså ikke så meget ved at ride i skoven i regnvejr..har læst at vi kun har haft 3 solskinsdage i november..det tror jeg på...suk.
Jge overvejer om jeg skal melde mig til en undervisningstime, det vil jeg sikkert have godt af og nu er han jo også starte af Line :-)
 
Jeg skal øve mig i at holde igen på godbidderne, han er stadig meget fikseret på gulerødderne og meget arbejde er spildt når først jeg begynder at stoppe gulerødder i hovedet på ham, jeg har bare så svært ved at lade være.. lige nu prøver jeg på kun at give ham en når jeg henter ham, når jeg er færdig med at strigle og rense hove og så er der gulerødder i kryppen når jeg er færdig med at ride..det går rimeligt...ha ha
 
 
Gitte Fristed