Uge 4

29. januar 2012
Hvalpe 4 uger - tæt på 5
Tiden flyder afsted... og hvalpene vokser, leger, slås, spiser, sover, går på opdagelse... etc.
Webcam kører igen i den nye hvalpegård, hvor der er direkte udgang til haven. Desværre sneer og blæser det så meget, at de ikke kan komme ud - så de må altså lige vente lidt.
 
Alle hvalpe har det fint og de er for længst startet på hvalpefoder (Eukanuba og nu Royal Canin...). Først som opblødt og nu almindelig.
Vi har haft mange gæster, så der er gang i nusseriet og prægningen.

Vores to piger - Pippi Sofie og Julie på 4 og 2 år står for en stor del af prægningen i forhold til høje lyde og pludselige bevægelser samt underlig udklædning, musik og diverse. Den anden dag tabte Julie en legegryde i sit legekøkken lige ved siden af hvalpene som lå og sov - og de sov bare videre selv om det gav et ordentlig brag. Fedt at se...
 
De lader til at have arvet deres mors og fars super temperament - de virker harmoniske og er bare glade i låget og de elsker besøg!
Der er bestilt øjenspejlning i Aalborg den 10. februar.
 
Vi har fået mange henvendelser - seriøse såvel som useriøse og det giver anledning til at tænke på den gang vi selv skulle have vores første Border Collie (Toby). Ingen ville sælge til os fordi vi var så unge - men set i bakspejlet er det da gået meget godt. Vi har lært meget undervejs, men det gør man jo uanset hvor gammel man er når den første Border Collie kommer ind ad døren.
 
Vi står altid til rådighed i forhold til gode råd etc. når du køber hvalpe herfra - og ingen spørgsmål er dumme - men det er dumt ikke at spørge!
Der er fortsat ledige hvalpe til de rigtige mennesker - så måske er der en til dig :o)
 
Hvalpene bliver fordelt når de er 7 uger i samarbejde med køberen, så har vi bedst chance for at sende den rigtige hvalp hjem med den rigtige familie.
Kontakt os endelig for mere info...
Portrætter af hvalpene
Kennel min bedste ven v/Morten Beyer Vendelbo  | info@kennelminbedsteven.dk