 Er specialist i almen naturmedicin efter klassisk europæisk tradition.

 Behandler hele mennesket, ikke kun sygdommen.

 Arbejder med en bred vifte af analyse- og behandlingsmetoder.

 Er det naturlige og logiske valg.

Når du oplever et problem eller symptom, som du gerne vil have undersøgt nærmere, går du som det første til din praktiserende læge. Den praktiserende læge er speciallæge i almen medicin og kender til de fleste sygdomme og læge-specialer. Den praktiserende læge kan derfor ofte klare behandlingen selv eller henvise dig til en specialist til videre udredning og/eller behandling.
På samme måde er heilpraktikeren din specialist i almen naturmedicin. Jeg kender til de fleste komplementære (”alternative”) behandlingsformer og kan ofte klare behandlingen selv, ligesom jeg kan henvise til andre behandlere, hvor det vil være en fordel for dig. Skulle det vise sig nødvendigt, henviser jeg dig naturligvis til lægen – alt andet ville være uansvarligt – ligesom jeg også gerne taler med din læge, hvis du ønsker det. Jeg samarbejder således gerne med kolleger både inden og uden for det etablerede sundhedssystem.
 På den måde er jeg, ligesom din praktiserende læge, mit felts store generalist. Når du kommer til en konsultation hos mig, bruger jeg mange analysemetoder, så jeg bedre kan spore mig frem til den individuelle årsag til, hvordan din sygdom eller lidelse er opstået. Herefter arbejder jeg med flere behandlingsmetoder, så jeg kan behandle fra flere vinkler, der både supplerer og understøtter hinanden.
 Det er helt naturligt for mig at arbejde på tværs af specialer, da jeg arbejder ud fra et europæisk verdensbillede med en historisk tradition for at forene naturvidenskab og naturmedicin. Jeg kan hjemmevant navigere imellem flere tankesæt og teorier, og jeg ser ingen modsigelser i at arbejde koncentreret konkret og holistisk. ”Holistisk” vil sige, at jeg behandler hele mennesket, ikke sygdommen; og jeg ser på hele mennesket som et samspil mellem krop, tanker og følelser.
Det er der ikke noget hokus-pokus ved: Immunforsvaret spiller den centrale rolle i vores sundhed. Det ved vi alle efterhånden. Videnskaben har for længst bevist sammenhængene imellem nervesystemet, hormonsystemet og immunforsvaret; og heilpraktikere arbejder traditionelt netop inden for og på tværs af disse tre systemer. Vi arbejder kort sagt på kroppens præmisser, med kroppens selvhelbredende kræfter.
Så hvis du ønsker, at du, din krop og dit helbred bliver set på som en helhed, men føler at udbuddet af komplementære behandlere er uoverskueligt, så er jeg som heilpraktiker det logiske valg. En heilpraktiker anvender både kropsterapier, naturmedicin og individuel livsrådgivning. Det er både en meget effektiv og nænsom proces, hvor vi kommer hele vejen rundt – både i analyse og behandling.
KlinikThorsen | CVR: 37955949 | Kirkevej 6, 7560 Hjerm  | Tlf.: +45 5115 0513 | klinikthorsen@outlook.com