Hest

Maleri af hest efter foto

Hos www.fotomaleren.dk kan du få malet et maleri af din hest eller dine heste efter dit eget foto af en professionel kunstmaler og portrætmaler.
 

Hest

Hesten (Equus caballus) er et hovbærende pattedyr.

Den er tågænger, dvs. den går på spidsen af tæerne, og heste har på hver fod kun en enkelt tå, der svarer til menneskets langfinger og midterste tå. Tåens negl danner en hov, som hesten går på, men på blød jord kan den også hvile på tåspidsen lige efter hoven. På hård vej eller under belastning bør hoven være forsynet med en hestesko, som smeden frembringer og sømmer på plads.

Heste er planteædere og flokdyr (i polygyne flokke). Det ældste kendte individ blev omkring 62 år. Se mere på Wikipedia: http://da.wikipedia.org/wiki/Hest 
 

Maleri

Et maleri er et billede udarbejdet ved at en flade påføres farvede pigmenter der hæfter til malegrunden med et bindemiddel.
Maleri er en af de mest benyttede kunstformer gennem tiderne.
Bindemidlet er afgørende for den fremkomne stoflighed og derved maleriets hele karakter. Som bindemiddel kan anvendes så forskellige materialer som linolie, PVA akrylmasse, gummi arabicum, voks, lak, glas og meget andet (se maling).
Ligeledes er malegrunden vigtig for hvilken type maleri der er tale om. Malegrunden kan være træ, grundet lærred, metal, mure, papir m.m. Bindemidlet er nødt til at kunne hæfte på malegrunden, og kombinationen af malegrund og maling har således givet kriteriet for at klassificere maleriet i forskellige typer
 
Kunstmaler