Show til alle lejligheder...

Mestersangerne tilbyder underholdning af højeste karat. Italienske slagere, kendte opera arier, flotte operetter, neapolitanske sange og musical melodier i et medrivende og humørfuldt show der kan indeholde kærlige drillerier. Vi synger sammen, og hver for sig, i en konstant vekselvirkning, bundet sammen af festlige og fornøjelige indslag. Det bliver aldrig selvhøjtideligt og vi går ikke af vejen for at tage lidt kærlig gas på hinanden. Men publikum skal heller ikke vide sig for sikker. Om det er til et bryllup, en rund fødselsdag, eller indvielse af den nye kontorbygning har Mestersangerne et passende indslag der vil blive talt om i lang tid efter. Se nærmere på de næste sider og ring eller skriv nu for at reservere Mestersangene.

I menuen har du mulighed for at klikke dig ind og se vort repertoire samt booke os enten samlet eller enkeltvis. Du kan også læse anmeldelser fra vor koncerter.
 
Mestersangerne

Jubilæum, Bryllup m.m.

Et festligt indslag i jeres fest som hæver stemningen og giver noget at tænke tilbage på. Måske en lille hjælp til gommen hvis det kniber med at få sagt/sunget de rigtige ting til den udkårne. Vi gør det med et smil og megen humor. Det kan såmænd udvikle sig til en hel lille balkonscene á la Romeo og Julie under festmiddagen.

Det bliver ikke bedre

Følgende udklip stammer fra diverse anmeldelser:
"Vel er de tre amatører - alle elever af musikpædagog Henning Vilén. Men de har sunget sammen siden 1999, og det ligefrem lyser ud af dem, at de nyder at synge. At de så oven i købet er dygtige til det, ja det gør bare det hele meget bedre"

De tre lagde ud på dansk med sange fra Farinelli, men de lagde ikke skjul på, at italiensk opera ligger deres hjerte nærmest. De tre sang italiensk sammen. De gav solonumre hver for sig. Og de sang sammen igen. Hele tiden vekslede det - og numrene blev bundet sammen af små sjove historie

Her kan du møde os i fremtiden

 -  -          
             
Kontakt John Anderberg for booking  | Tlf.: 40 35 62 13 | ja@mestersangerne.dk