N
 

Så meget nytter det...

Der skal ikke mange penge til for at gøre en forskel... 


De penge der bliver samlet ind ved koncerten er ikke øremærket til et bestemt projekt, men her kan du se hvad pengene KAN blive brugt til. Disse priser er hentet fra ADRA.dk


Myggenet til malariabekæmpelse
”Jeg bliver nogle gange stukket af  myg om natten. Jeg kan ikke mærke det, men jeg ved det, for jeg bliver meget syg,” fortæller Elizabeth. Hvert 30. sekund dør et barn af Malaria. Et myggenet vil i mange år frem mindske risikoen for, at børn som Elizabeth bliver stukket. Et myggenet koster 65 kr.

 

Barselspakke
Børnedødelighed er et stort problem i Liberia, og en barselspakke til 250 kr. kan hjælpe mor og barn til en sikker fødsel og redde liv. Pakken består af: en spand, snor, barberblade(til navlestrengen), sæbe og alkohol (til at desinficere), olie lampe, måtte og håndklæder. 

 

Skoleuniformer til Sudan
I Sudan kræver mange skoler, at børnene har skoleuniformer på, men mange familier har ikke råd til uniformerne, og derfor kommer deres børn ikke i skole. For kun120 kr. kan du give to sudanesiske børn en skoleuniform.

 

Cykel til landsbyunderviser
For kun 600 kr. kan du hjælpe en landsbytræner med at komme rundt: En sundhedsvolontører, som underviser i hygiejne og vandbehandling, hiv/aids personale eller freds- og forsoningsarbejdere, der cykler mellem de stridende parter. ADRA vil bruge din gave, hvor behovet er størst, og en cykel gør det muligt, at nå mange flere mennesker.
 

Hjemmeplejesæt
God hjemmepleje er det billigste og bedste for aids syge. For kun 318 kr. kan du hjælpe 10 aids syge. Hjemmeplejesættet indeholder Panodil og antimalaria tabletter, antiseptiske væsker, kondomer, bandage, salver, vaseline, gaze, multivitamin og jern tabletter, oral rehydrerings salt (ORS), sæbe, handsker og forklæder.
 

Hus i Burundi
For kun 2.950 kr. kan du være med til at give hjemvendte internt fordrevne flygtninge en ny hverdag og et eksistensgrundlag med fremtidsperspektiv. Huset er 30-40 m2 og bygget af lokal fremstillede mursten eller bindingsværk. Huset består af 2 værelser samt et køkken.
 

Brønd i Liberia
For 17.000 kr. kan du give en hel landsby rent klart drikkevand. Den vil ikke bare gøre livet meget lettere for kvinderne, men også hindre diarre og vandbårne sygdomme. En hel landsby på ca. 500 mennesker vil få glæde af din gave mange år frem i tiden. Din brønd vil ligne denne brønd.

 
Linnéa Villén