RØDHÆTTERNE.DK
Jeg hedder Gitte Pilgaard, jeg er i fyrrene, jeg bor i midtjylland sammen med min kæreste Carsten og min søn Jeppe på 12.
Pepsi er vore første Toller, vi ønskede at få en hund til glæde og gavn for familien. Jeg ville gerne have en hund, jeg kunne komme ud og nyde naturen med.
Nu er hundeflokken endda udvidet med endnu en tæve- Movie som er født i Oktober 2009.
 
Jeg havde ikke forestillet mig, at anskaffelsen af Pepsi ville vække en stor interesse i mig, både omkring tolleren som race, træning og udstilling.
Jeg startede som en novice udi hundetræning, men nyder enhver afskygning af den.  Efterhånden synes jeg da også at jeg er ved at være lidt klogere på det at træne mine hunde.  Jeg benytter enhver lejlighed til at komme ud og træne,
 Jeg mødes ofte med andre tollerfreaks og hundevenner til så kaldt "smugtræning", rundt om i den midtjydske natur.
 
Jeg træner "retrivertræning" med begge hundene på forskellige hold, bla i DRK, på privat hold og i Tollerklubbens kreds midt og vest.
Træningen er baseret på at hunden lærer en vis grundlydighed, og er i øvrigt bygget op omkring jagtefterlignende øvelser.  Træningen retter sig imod at vi på et tidspunkt, kan deltage i jagt- og markprøver.  Med Pepsi har jag også deltaget i de indledende prøver med udemærket resultat. 
Selvom tolleren er jo en meget alsidig race med muligheder for at deltage i næsten enhver form for hundesport, synes jeg at den jagtlignende træning passer bedst til os.
Med den træning jeg tilbyder mine hunde kan jeg se, at jeg får glade, samarbejdsvillige og velstimulerede hunde. Derfor har jeg også dejlige kærlige og omgængelige familiehunde....og hvem kan ønske mere?