RØDHÆTTERNE.DK

DAGBOG

13. marts 2012
Jeg har besluttet at dagbogsindlæggene fremover vil komme til at ligge på blog på hjemmesiden. Derfor vil dagbogsafsnittet fremover ikke blive opdateret. 
 
Vi ses på bloggen ;-)
Gitte
7. marts 2012
Så er det et år siden jeg sidst har opdateret siden. I dag er det så også Pepsis 5 års fødseldsdag - tillykke til hende. Jeg håber det bliver startskud til igen at få gang i hjemmesiden.
Nogle omsorgsfulde hundevenner ;-) har være bekymret for, om om de to hunde nu er helt blevet lagt på hylden. Det kan jeg oplyse om, at det er de ikke, dog har træningsmængden i perioder været meget sparsom, men hundene har fået den opmærksomhed de har haft brug for.
Jeg har ikke deltaget i meget træning i efteråret 2011, hverken i tollerklub eller andre steder - det har flere årsager til som ikke er interessante her.
Jeg har genoptaget træning med Movie i DRK, på markprøve begynderhold. Movie viser god arbejdsiver, dog skal jeg lige have hanket op i føreren, da hun den kommende periode, skal have særlig fokus på lydigheden. Jeg forventer at træne på begynder markprøvehold igen, når der starter et hold. Pepsi trænes ikke i klub, men jeg har haft gode træningsaftaler bla. med Lis og Leif, og de røde fra "Wildmountain" om søndagen, i forlængelse af DRK træningen med Movie.
 
Som det kan ses på billederne, er tiden gået både med fuld fart og afslapning :)