Bestyrelsen

Fungerende Formand                         Erna Andersen

Bestyrelsesmedlem og Butiksleder  Bente Winkler
Bestyrelsesmedlem                             Jonna Kristensen
Bestyrelsesmedlem og kasserer       Kirsten Søgaard Jensen
Bestyrelsesmedlem og Nørkleleder  Erna Andersen

Supleant                                                Gudrun Poulsen 
Supleant                                                Pia Rasmussen 

Formandens beretning/fremtids tanker: 
 
Året 2015 var året hvor vi fik renoveret ejendommen udenpå, med nyt tag og en flot facade. Vi fik nye flotte skilte og butikken ser rigtig flot ud ude fra. Renovering inde er i gangsat og forventes færdig i marts 2016. Vinduerne er blevet tætnet og loftet udskiftet/repr. få dage efter generalforsamlingen. Vi har også fået renoveret vores container og fået lavet tag på den, så den kan holde i mange år. Det gamle telt er solgt og vi har købt et nyt rødt foldetelt og borde til. Det er rigtigt flot og bruges når vi har arrangemanger uden for butikken. 
 
i Januar 2015 holdt butikken julefrokost og i sen sommeren var alle der kunne med på bus tur til Skælskør, hvor vi fik dejlig kaffe og kringle i hyggelige omgivelser. Bagefter gik turen hjem til Kulturhuset, hvor vi fik dejlig mad og masser af godt selskab. 
 
Smidtøjet indsamlingen sammen med TV2 var lige som landsindsamlingen en del af de aktiviteter, som vi havde i 2015 og ser frem til igen i 2016. 
 
I 2015 støttede vi hvide Rusland og Cambodia med hver 10.000,00. I 2016 vil vi endvidere kontakte Sorø Kommune og give penge til Ungdommen Røde Kors - dvs. sende et par unge fra gl. Stenlille Kommune på f.eks. sommerferie. 
 
85 julekurve blev det til for hele Sorø kommunes Røde Kors afdelinger - dvs. Stenlille, Sorø og Dianalund - der er nok behov for endnu flere i 2016. 
 
Lisbeth og Erna fortalte begge om deres store arbejde med henholdsvis besøgsvennerne og nørklerne.
 
I 2015 havde vi desværre et mindre salg end i 2014, men vi ser frem til et bedre år i 2016.
 
Året 2016 startede flot med at først Bente og måneden efter så fik Lisbeth månedens buket fra Stenlille Blomster. Virkeligt velfortjent for deres store arbejde. 
 
Tak for et dejligt år - jeg ser frem til endnu et år i godt selskab og i en god sagstjeneste i Røde Kors. 
 
Lene Lykager. 
Kontakt Stenlille Røde Kors:
Røde Kors Stenlille Afd
Telefon: Butikken 57 80 52 24
 
Røde Kors Stenlille Afd  | Tlf.: Butikken 57 80 52 24